Nu rata cota 7.00 pentru victoria FCSB contra Botosaniului

Etapa a treia din Liga I va fi inchisa de partida dintre FCSB si Botosani, 888sport propunandu-ti cote marite la victorie pentru ambele formatii.

Partida va incepe luni, dupa doua runde fiecare dintre cele doua echipe acumuland 4 puncte. Formatia din Botosani nu a reusit niciodata s-o invinga pe FCSB, obtinand doua rezultate de egalitate, fiind invinsa de 11 ori. La 888sport vei avea ocazia de a paria la cota 7.00 pe victoria formatiei antrenate de Bogdan Andone. Daca, in schimb, esti de parere ca oaspetii vor sparge gheata, obtinand cele 3 puncte, profitand poate si de oboseala celor de la FCSB dupa intoarcerea din Armenia, vei avea la dispozitie cota 51.0.

Pariaza pe echipa care crezi ca va castiga >>>

Ce trebuie sa fac?

Eligibili la promotie sunt doar cei care isi vor crea cont la 888sport pana la ora meciului (29 iulie, ora 20:00). Depune apoi pentru a putea plasa un pariu pre-live si singur pe bilet pe victoria uneia dintre echipe in duelul dintre FCSB si Botosani. Miza in vederea promotiei este exact 25 lei. Odata plasata selectia, pe bilet iti va aparea o casuta, care trebuie bifata pentru a putea beneficia de cota marita. Chiar daca vei face asta, vei fi in continuare eligibil la bonusul de bun-venit, care poate atinge suma de 1 000 lei. 

Despre recompensa

Pariind la cote mult marite la victorie in FCSB vs Botosani inseamna ca daca echipa aleasa de tine se va impune vei castiga 175 lei sau 1 275 lei. Astfel, castigul conform cotei de pe site il vei primi cash instant, in vreme ce restul ti se va credita ca bonus in maxim 72 ore de la incheierea partidei. De 10 ori trebuie rulat bonusul pe o cota minima de 2.00, indiferent ca vorbim despre un pariu simplu sau de un bilet multiplu, in termen de 60 zile.

Rezumat

  • Creeaza-ti cont la 888sport pana pe 29 iulie, ora 20:00 
  • Pariaza pre-live si singur pe bilet pe victoria unei echipe in meciul dintre FCSB si Botosani
  • Miza este una fixa si anume 25 lei
  • Daca echipa aleasa de tine se va impune ti se va credita cash instant castigul conform cotei de pe site, pentru ca restul pana la 175 lei sau 1 275 lei sa il primesti ca bonus in maxim 72 ore
  • Bonusul trebuie rulat de 10 ori in termen de 60 zile la o cota minima de 2.00

Pariaza pe echipa care crezi ca va castiga >>>