Nu rata cota 50 pentru victoria Barcelonei in prima etapa de La Liga

Campioana Barcelona va deschide sezonul 2019-2020 din La Liga, primul meci disputandu-l in deplasare cu Bilbao. Catalanii s-au impus in 4 din precedentele 5 intalniri directe din campionat de pe terenul celor de la Bilbao. Avand in vedere asta poti profita de cota 50.0 oferita de casa de pariuri Betfair pentru victoria Barcelonei.

Pariaza acum pe victoria catalanilor

Ce trebuie sa fac?

La promotie sunt eligibili cei care se vor inregistra la Betfair pana la ora partidei (16 august, 22:00) introducand codul ZFBNLU. Plaseaza apoi un pariu pre-live si singur pe bilet de pe piata Sportsbook pe victoria Barcelonei in partida cu Bilbao. Cel mult 5 lei se calculeaza in vederea cotei marite, daca vei paria mai mult diferenta calculandu-se la cota de pe site.

Despre recompensa

Aceasta cota mult marita pentru victoria Barcelonei in meciul cu Bilbao iti va aduce 250 lei in cazul in care catalanii se vor impune. Astfel, miza ti se va rambursa cash instant, pe cand restul il vei primi cash ca freebet in cel mult 24 ore. De pe piata Sportsbook trebuie plasat freebetul in termen de 30 zile pe o cota minima de 1.2, in cazul unui bilet multiplu cel putin o selectie trebuind sa aiba cota minima 1.2.

Rezumat

  • Creeaza-ti cont la Betfair pana pe 16 august, ora 22:00, introducand codul ZFBNLU
  • Pariaza pre-live si singur pe bilet de pe piata Sportsbook pe victoria Barcelonei in meciul cu Bilbao
  • Cel mult 5 lei se calculeaza in vederea cotei marite
  • Daca Barcelona se va impune ti se va rambursa cash miza, restul pana la cel mult 250 lei acordandu-se sub forma de freebet in maxim 24 ore
  • De pe piata Sportsbook trebuie pariat freebetul in termen de 30 zile pe o cota minima de 1.2

Pariaza acum pe victoria catalanilor