Nu rata cele 10 cote marite de astazi din fotbal

Unul dintre aspectele care te fac sa ai succes la pariuri pe termen lung il reprezinta plasarea de pariuri la casa online ce are cea mai mare cota pentru selectia dorita. Sub aceasta premisa te invitam sa consulti cotele marite oferite de casa de pariuri Betfair. Aici gasesti 10 cote marite din meciuri de fotbal, o cota putand contine doua sau trei meciuri de fotbal.

Ce trebuie sa fac?

Aceste cote marite fotbal 2 septembrie 2019 le gasesti chiar pe pagina principala a Betfair, platforma Sportsbook, in partea dreapta. Selectiile apar unele sub altele, sub forma de lista, in dreptul lor fiind atat cota veche, dar si cota marita. Cota veche o poti obtine daca vei paria pe acele selectii, in mod obisnuit, din meniul „Fotbal”.

Dintre aceste cote marite, cea mai mica este 3.25, castigatoare daca Dundalk, Stuttgart si Glentoran castiga. Stuttgart (2.Bundesliga) joaca pe teren propriu, avand 8 puncte dupa 4 etape, in vreme ce Bochum este penultima, cu doar doua puncte. Dundalk (Irlanda) joaca in deplasare, aflandu-se insa pe primul loc, in timp ce adversara sa, Sligo, ocupa pozitia a sasea, cu 33 puncte mai putin. In fine, Glentoran (Irlanda de Nord) joaca pe teren propriu, acumuland 5 puncte dupa 4 etape, pe cand oponenta sa, Institute, are doar 1 punct. Cele 3 meciuri vor incepe la 21:30, respectiv 21:45.

Dintre aceste 10 selectii, avem si 3 in care cota totala este cel putin 10.0. Una dintre aceste selectii va fi castigatoare daca Stuttgart si Dundalk castiga, dar ambele primesc minim un gol. A doua va fi „verde” in cazul in care Cork City, Dundalk si Grenoble castiga, iar a treia va fi castigatoare daca Lens, Cesena si Sepsi se impun.

Care sunt cotele marite care iti fac cu ochiul?