Nu fi subiectiv la pariuri fiindca vei avea de pierdut

Nu putem spune ca oamenii care afirma ca pariurile sportive nu sunt pentru oricine nu au dreptate intrucatva. Cu siguranta ai auzit si tu aceste vorbe. Aici nu ne referim la minori, care evident ca nu au voie sa plaseze pariuri, nici la cei care nu au vreo posibilitate de a efectua o depunere online, fiindca nu au card bancar.

 

Afla cum poti plasa pariuri online fara a fi nevoie de card bancar

 

Asadar, orice microbist cu varsta de cel putin 18 ani poate plasa pariuri sportive, insa nu toti vor genera profit. De altfel, foarte putini pariori reusesc sa genereze profit pe termen lung. Riscurile sunt mai mari in cazul in care pariezi “dupa ureche” sau, cu alte cuvinte, daca pariezi in mod subiectiv, multi fiind cei care fac aceasta greseala. Spre exemplu, multi isi zic ca daca o formatie sau un jucator beneficiaza de o cota foarte mica la victorie, atunci aceasta/acesta va castiga garantat. Ne pare rau sa spunem, dar cei care comit aceasta greseala nu se pot numi pariori profesionisti.

 

Ce trebuie sa am in vedere pentru a analiza un meci?


Atentie, nu spunem sa nu iti folosesti instinctul din cand in cand, in cazurile in care esti de parere ca o selectie cu o cota mare va fi  castigatoare. Totusi, pariurile bazate pe instinct nu ar trebui plasate cu sume prea mari. In schimb, ar trebui sa fii foarte atent la statistica echipelor/jucatorilor inainte de a miza. Asta in cazul pariurilor pre-live, deoarece in cazul celor live la aceasta statistica se adauga si cursul jocului.

 

Cel mai des, statistica poate cuprinde ultimele 5 partide acasa, respectiv in deplasare disputate de acea echipa in respectiva competiitie, insa si ultimele 5 intalniri directe de pe teren propriu ale gazdei acelei partide. Asta daca vorbim de sporturile de echipa, fiindca daca vorbim de tenis ar trebui analizate ultimele meciuri ale jucatorului, respectiv ultimele intalniri directe de pe suprafata pe care se joaca (hard outdoor, hard indoor, zgura sau iarba).

 

Sursa foto: www.bettingwell.com

 

Analiza unui meci nu se rezuma doar la statistica ultimelor intalniri


Pentru ca un pronostic sa aiba sanse foarte mari de a fi castigator nu este de ajuns doar sa studiezi ultimele rezultate. Sigur, daca le interpretezi corect poti spune ca jumatate de pont este deja castigator. Ramane insa cealalta jumatate, care tine de alte aspecte ceva mai complexe.

 

Astfel, pentru a-ti spori sansele de castig trebuie sa cauti si alte informatii. Daca vorbim de sporturile de echipa, cea mai importanta o reprezinta pozitiile in clasament. De asemenea, un lucru destul de important este acela de a consulta programul echipei, aspect strans legat de pozitia din clasament. Prin urmare, daca pentru o echipa urmeaza un program dificil sau cu meciuri importante pentru ea, s-ar putea ca aceasta sa nu fie foarte concentrata pe actuala partida, mai ales daca vorbim despre o echipa mai slaba din punct de vedere valoric decat adversara, eventual aflata si in a doua parte a clasamentului.

 

Un alt aspect important este reprezentat de starea gazonului, daca vorbim in special de fotbal, insa destul de rar publicul larg are acces la astfel de informatii. Din acest punct de vedere ar fi mai bine daca ai plasa pariuri live, mai ales toamna sau iarna in tarile din nordul Europei, unde starea gazonului poate fi deplorabila uneori.

 

Sursa foto: www.youtube.com

 

Totodata, starea de spirit din vestiarul echipei este si ea importanta. Astfel, daca in cadrul unei echipe sunt conflicte de orice ordin, asta putandu-se referi la o cearta intre mai multi jucatori, la una intre jucatori si antrenor sau la conflicte de ordin financiar, este posibil ca asta sa se reflecte pe teren.

 

Daca ne referim la o partida de tenis, in afara statisticilor ultimelor intalniri, ar trebui sa luam in seama si gradul de oboseala al jucatorului, pozitiile din clasament, dar si performanta jucatorului de anul trecut la acel turneu, in functie de ea acesta putand fi mai mult sau mai putin motivat. Schimbarea fusului orar poate deveni si ea o problema pentru anumiti jucatori, care nu se pot adapta atat de rapid, fiind eliminati chiar din prima runda. In cazul in care preferi pariurile live fii atent la vremea de afara, deoarece poate influenta decisiv partida. Unii jucatori nu suporta prea bine sa joace in astfel de conditii.

 

Cunoscand  majoritatea acestor informatii sau chiar pe toate, poti plasa orice pariu doresti, nu neaparat cele pe rezultatul final. Poate in urma informatiilor dobandite un anumit pont are sanse mult mai mari de reusita decat un simplu rezultat final sau un pariu pe numarul de goluri. Pentru asta, ar trebui sa ai in vedere o casa de pariuri cu o oferta foarte bogata a pariurilor sportive, atat live, cat si pre-live.

 

Multe case online dintre cele licentiate in Romania ne prezinta o oferta bogata, insa aceasta casa de pariuri este cea mai apreciata de catre pariorii romanii si asta din mai multe motive. Printre ele se numara, evident, bogatia pariurilor, atat live, cat si pre-live, insa si transmisiunile in direct, cotele mai mari decat la alte case de pariuri sau posibilitatea accesarii pariurilor oriunde si oricand de pe o aplicatie mobila.

 
Convinge-te si tu de ce aceasta casa de pariuri este cea mai apreciata de catre romani

 

Sursa foto Feat.: www.allbluedaze.com