Nicolas Almagro vs. Philipp Kohlschreiber la Roland Garros

Meciul dintre Almagro si Kohlschreiber este unul dintre cele mai interesante din prima runda de la Roland Garros, avand in vedere ca sunt implicati doi jucatori de mare valoare. Uitandu-ne peste meciurile care au avut loc in trecut intre cei doi si peste clasamrntul actual, ne dam seama cat de interesanta este, de fapt, situatia.

 

In meciurile directe, spaniolul a reusit sa se impuna de mai multe ori, castigand 5 partide, spre desosebire de german, care nu a castigat decat 4. De asemenea, Almagro este mai tanar decat Kohlschreiber cu doi ani de zile.

 

Insa clasamentul din ziua de azi si cotele caselor de pariui ne dau de inteles foarte clar ca germanul este favorit in acest meci. Kohlschreiber ocupa pozitia cu numarul 26 in clasamentul ATP, in timp ce Almagro se situeaza doar pe pozitia 49.

 

Fiecare dintre cei doi a reusit sa-si adjudece un titlu in acest an. Kohlschreiber s-a impus la Munchen, in timp ce Almagro a castigat turneul de la Estoril, reusind pe parcurs sa-l invinga si pe Nick Kyrgios.

 

Pariere

 

Este greu de prezis cine sa va impune. Almagro are sansa a doua, conform caselor de pariuri, insa trebuie sa stii ca a reusit sa castige ultimele doua meciuri impotriva lui Kohlschreiber, ambele disputate pe zgura. In cazul in care va evolua la capacitate maxima, Almagro ii va pune mari probleme germanului si ar putea chiar sa forteze o victorie. La Winmasters beneficiati de o cota de 2.70 daca pariati pe acest lucru.