New England Patriots joaca a treia oara consecutiv in Superbowl

Noaptea de 3 spre 4 februarie va programa cel mai asteptat eveniment sportiv al anului in SUA. Este vorba despre Superbowl, care isi va consuma editia cu numarul 53. In Superbowl se intalnesc castigatoarele Conferintei Americane si a Conferintei Nationale, in acest an meciul avand loc intre New England Patriots si Los Angeles Rams.Este al treilea an la rand in care New England Patriots s-a calificat in Superbowl, in 2017 impunandu-se in fata celor de la Atlanta Falcons, pentru ca anul trecut sa piarda cu Philadelphia Eagles, in fiecare dintre cele doua intalniri marcandu-se peste 60 puncte. De specificat insa ca in urma cu doi ani New England a invins dupa prelungiri. Patriots a participat de 9 ori pana acum in Superbowl, cucerind titlul in 5 randuri. De cealalta parte, LA Rams a disputat ultima oara Superbowlul in 2001, pe cand echipa se numea St.Louis Rams, chiar in fata celor de la New England Patriots, invinsa fiind cu scorul de 17-20. Echipa are 3 titluri, doua venind insa acum mai bine de 65 ani. Ultimul titlu l-a castigat in 1999.


Parcursul celor doua formatii pana in finala                                               

New England Patriots joaca a treia oara consecutiv in Superbowl, parcursul ei pana aici nefiind chiar usor. New England si-a castigat divizia, in Conferinta Americana terminand a doua, cu 11 victorii si 5 infrangeri. In sferturi New England a trecut de LA Chargers cu 41-28, pentru ca in semifinala, cunoscuta si ca finala conferintei, sa treaca de Kansas City cu 37-31, insa abia dupa prelungiri.


LA Rams a avut un parcurs asemanator, aceasta castigandu-si divizia, in Conferinta Nationala incheind pe pozitia a doua, cu 13 victorii si 3 infrangeri. In sferturi LA Rams a invins-o pe Dallas cu 30-22, pentru ca in finala Conferintei Nationale sa treaca de New Orleans cu 26-23, dupa prelungiri.


New England porneste cu prima sansa

Desi mai sunt cateva zile pana la Superbowl, casa de pariuri 888sport prezinta aproape 500 optiuni de pariere pentru acest meci. Da, ai citit bine, aproape 500, iar pana la ora meciului probabil ca vom depasi acest numar. Optiunile se refera la rezultatul final, total puncte, pariuri pentru formatia gazda, pariuri pentru formatia oaspete, pariuri privind interceptiile, pasele, chiar si aruncarea monedei de la inceputul partidei. Cei de la 888sport o vad favorita pe New England Patriots, careia ii acorda 1.73 la victorie, fata de 2.12, cat este cota celor de la LA Rams.


Este imposibil sa nu gasesti un pariu pe placul tau >>>