NetEnt e aproape de primul loc intre furnizorii cazino online

Piata de jocuri de noroc a castigat foarte multe dupa ce in 1996 NetEnt a luat fiinta si a decis intrarea in acest domeniu. Incet, dar sigur a devent unul dintre cei mai importanti dezvoltatoti de software pentru cazinouri online din intreaga lume.

NetEnt: informatii generale

Aparut in Suedia in 1996, NetEnt a reusit sa urce in ierarhia dezvoltatorilor software din domeniul jocurilor de noroc datorita faptului ca a intrat foarte devreme pe piata.

Sute de sloturi au fost lansate sub marca NetEnt de-a lungul anilor, majoritatea fiind exclusiv pentru piata de jocuri de noroc online. Astfel, vei gasi jocuri precum Starburst si Gongo’s Quest, ambele lansata de catre acest furnizor.

 • Conform statisticilor pentru anul 2017, NetEnt detinea o cota globabala estimata de 17%, precum si o cota de 28% pe piata eropeana.
 • Aceste cifre nu au ramas fara efect, deoarece in decursul anilor, iGaming Industries a recunoscut jocurile inovatoare si interesante lansate, oferindu-i mai multe premii. Peste 32 de premii de mare prestigiu i-au fost acordate de organizatii precum EGR, IGA, WiG, Global Gaming Awards si International Gaming Awards.

Diversitatea culturala este prezenta in toate birourile NetEnt. Talentele noastre globale au toate acelasi lucru in comun: o pasiune pentru a oferi tot ce este mai bun in jocuri.”

Faptul ca acum jocurile de noroc pot fi jucate si pe dispozitivul mobil este in mare parte si meritul celor de la NetEnt, care a permis sa fie posibil lucrul acesta. Spania, Belgia, Gibraltar, Malta, Spania, Marea Britanie, Romania sunt doar cateva dintre tarile unde te poti bucura de serviciile acestui furnizor si de conditiile de top oferite.

Grafica superioara, muzica ambientala, toate sunt prezente in sloturile NetEnt disponibile in cadrul celor mai populare cazino-uri online licentiate in Romania.

Starburst este unul dintre cele mai populare sloturi lansate sub emblema acestui furnizor.  

Pentru a realiza importanta lui NetEnt pe piata jocurilor de noroc, iti aducem aminte ca in urma cu 10 ani a fost lansat acest slot inca disponibil in oferta cazino-urilor online.

Colorat, cu sunete electrizante si efecte de tip arcade, slotul trimite jucatorii intr-o lume diferita. Considerat un adevarat joc clasic, a devenit un joc emblematic pentru industrie.

Peste 10 miliarde de rotiri a inregistrat acest slot in ultimii doi ani si jumatate, unde s-au inregistrat foarte multe rotiri cu potential de castig mare.

Din 2012 si pana in prezent, jocul a cunoscut si o imbunatatire, prin lansarea a mai multor variante, insa pastrandu-se elementele primei variante.

 • Starburst
 • Rise of Maya
 • Gonzo’s Quest

Starburst

Aparut pe piata jocurilor de noroc in anul 2012, Starburst a reusit ca treptat sa se impuna si sa devina printre cele mai populare jocuri ca la aparate ce poarta amprenta lui NetEnt. 

 • Jocul se poate juca exclusiv online in Romania, ceea ce presupune ca trebuie sa iti faci cont la unul dintre cazino-urile online licentiate de Oficiul National al Jocurilor de Noroc in Romania.  
 • Are toate ingredientele pentru a ramane unul dintre cele mai interesante sloturi, avand in vedere ca este un slot ce iti acorda plati in 10 modalitati diferite.
 • Grafica superioara si muzica ambientala, acestea sunt elementele pe care le reagasesti in cadrul tuturor sloturilor ce apartin acestui furnizor. Tema slotului te poarta intr-o alta dimensiune, unde planete noi joaca rol de simboluri interesante.
 • Pietre de diferite culori sunt simboluri aducatoare de castiguri, dar ce este foarte interesant pentru jocurl ca la aparate Starburst este faptul ca plateste atat de la stanga catre dreapta, cat si de la dreapta catre stanga.
 • Cea mai mare plata la finalul unei singure rotiri complete poate ajunge pana la 600 X miza, dar sunt si plati mai mici.  
 • Volatilitatea slotului este scazuta, mizele sunt diferite si RTP-ul de 96.09%.

Rise of Maya

Avand un set variat de caracteristici, Rise of Maya este un slot marca NetEnt clasic din foarte multe puncte de vedere.

Complet prin definitie, slotul vine si cu caracteristici bonus bine puse la punct si frumos armonizate. Principala atractie este functia de rotiri gratuite cu role fierbinti.

 • Intreaga actiune in acest slot se desfasoara pe 5 role si 3 randuri, iar platile sunt oferite in 10 moduri diferite. Si pariurile pentru fiecare rotire in parte sunt variate, de la cativa bani si pot ajunge pana la ordinul sutelor de lei, depinde in mare de la un cazino online la altul.
 • RTP-ul jocului este unul interesant si are o valoare decenta, de 96.42%, ceea ce este putin peste media industriei. Este un slot cu volatilitate medie si iti poate aduce un castig maxim de pana la 6.000 de ori X miza.
 • Nu doar castigul este atractiv, ci si celelalte functii, cat si faptul ca poti activa functia Bonus Bet in jocul de baza si acest lucru inseamna ca poti beneficia mai des de WILD-uri si simboluri Scatter, ce declanseaza functia rotiri gratuite.
Depunere minima 50 RON
2200 RON
Pentru primele 4 depuneri + 680 de rotiri gratuite
Pariaza

Gonzo’s Quest

Lansat pentru prima oara aproape de finalul anului 2013, Gonzo’s Quest a devenit usor si sigur unul dintre cele mai populare lansate de furnizorul NetEnt.

Este un slot atractiv din toate punctele de vedere, in special pentru ca iti permite sa pariezi de la cativa lei si pana la cateva sute de lei pentru fiecare rotire in parte.

 • Volatilitatea slotului este medie-ridicata, RTP-ul 95.97% si toate castigurile pot sa vina in 20 de moduri diferite.  Nu exista urma de indoiala ca este unul dintre cele mai interesante sloturi pe 20 de linii de plata, dat fiind faptul ca vine la pachet si cu un castig de pana la 3.750 X miza folosita in rotirea respectiva.
 • Vazut drept unul dintre cele mai populare jocuri ca aparate ale furnizorului NEtEnt, acesta poate fi jucat si pe dispozitivul mobil, in acelasi format precum il poti juca si in varianta clasica, respectiv pe PC/laptop. Caracteristica Avalansa face fiecare rotire in parte captiuvanta, iar faptul ca beneficiaza de grafica 3d este uluitor pentru un asemenea slot.
 • Tema slotului a fost inspirata din cultura mayasa a Americii de Sud, iar grafica este superioara, muzica ambientala. Dispune de functii speciale, cum ar fi caracteristica Free Fall Free Spins, unde ai parte de rotiri gratuite.
 • Functia rotiri gratuite este activata in momentul in care la finalul unei singure rotiri sunt stivuite 3 simboluri Scatter. Caracteristica vine cu un multiplicator de pana la 15 X, iar functia se incheie cu o animatie interesanta.

La final, nu uita sa joci la sloturile de cazino online doar sumele de bani pe care ti le permiti sa le pierzi.