Napoli si Barcelona au cote mult marite la victorie in meciul din Champions League

Una dintre cele mai dezechilibrate optimi de finala din Champions League se va disputa intre Napoli si Barcelona. Asta conform caselor de pariuri, urmand sa vedem daca pe teren va fi la fel. Este adevarat, napoletanii se afla pe locul 6 in Serie A, insa in Champions League sunt neinvinsi in acest sezon. Neinvinsa este si Barcelona, astfel ca ne asteptam la un meci de „care pe care” in prima mansa a optimilor. In vederea acestei partide, casa de pariuri 888sport prezinta cote marite pentru victoria oricarei formatii. Vorbim de cota 12.0 pentru victoria Barcelonei si de 19.0 pentru cea a lui Napoli.

Ce trebuie sa fac?

Pentru a primi cota marita creeaza-ti cont la 888sport pana pe 25 februarie, ora 22:00. Plaseaza apoi un prim pariu pre-live si singur pe bilet pe victoria unei echipe in meciul dintre Napoli si Barcelona. La cota marita se calculeaza maxim 25 lei, daca vei paria mai mult diferenta calculandu-se la cota de pe site. Chiar daca vei face asta, vei fi in continuare eligibil la bonusul de bun-venit, care poate atinge suma de 1000 lei.

Despre recompensa

Aceste cote marite la victorie in Napoli vs Barcelona inseamna ca in cazul unui pariu castigator vei obtine 475 lei, respectiv 300 lei. Astfel, vei primi cash instant castigul conform cotei marite, in vreme ce restul il vei obtine ca bonus in maxim 72 ore de la incheierea partidei. Bonusul trebuie rulat de 10 ori pe cote minime totale de 2.00 in termen de 60 zile.

Rezumat

  • Creeaza-ti cont la 888sport pana pe 25 februarie, ora 22:00
  • Plaseaza un prim pariu pre-live si singur pe bilet pe victoria unei formatii in partida de Champions League dintre Napoli si Barcelona
  • Cel mult 25 lei se calculeaza in vederea cotei marite
  • Daca pariul este „verde” vei obtine cash instant castigul conform cotei normale, pe cand restul pana la cel mult 300 lei sau 475 lei ti se va credita ca bonus in cel mult 72 ore
  • De 10 ori trebuie pariat bonusul pe o cota minima totala de 2.00 in termen de 60 zile

Nu mai astepta si alege-ti favorita