Napoli are cota 10 la victorie in aceasta etapa

Cu 6 etape inainte de final, Napoli va primi vizita celor de la Udinese in Serie A, partida incepand miercuri, la ora 21:45. Avand in vedere ca Udinese, formatie aflata pe locul 13, vine dupa 9 infrangeri in campionat, este destul de previzibil ca Napoli, echipa neinvinsa de 5 etape, sa obtina toate cele 3 puncte aici. Daca iti vei exprima intentia de a plasa un pariu pe acest pronostic, ar fi bine sa iei in considerare promotia casei de pariuri Netbet, care ofera cota 10.0 pentru ca Napoli sa obtina cele 3 puncte.Ce trebuie sa fac?


Vei fi eligibil la promotie daca te vei inregistra la Netbet pana la ora partidei folosind codul “COTA10”. Efectueaza apoi un depozit, insa nu prin metodele Skrill sau Neteller, dupa care plaseaza un pariu live sau pre-live, dar singur pe bilet, pe succesul napoletanilor in partida cu Udinese. Napoli are cota 10 la victorie in aceasta etapa, in vederea cotei marite calculandu-se cel mult 50 lei. Daca alegi sa pariezi mai mult, diferenta se va calcula la cota de pe site, care in acest moment este 1.14.


Despre recompense


In caz ca Napoli se va impune, iar tu vei plasa 50 lei, castigul conform cotei marite (57 lei) ti se va credita cash, pentru ca restul de 423 lei sa il primesti sub forma de bonus in cel mult 72 ore. Daca napoletanii nu vor obtine cele 3 puncte ti se va rambursa dublul mizei, pana la 100 lei. Bonusul trebuie rulat de 4 ori daca pariul este castigator si de 6 ori daca nu e castigator. In termen de 7 zile de la creditare trebuie efectuat rulajul pe o cota minima de 1.6, in cazul unui bilet multiplu fiecare selectie trebuind sa aiba cota minima 1.6. Pariurile simple Forecast/Tricast pe cursele de cai, respectiv cele de tip Handicap sau Under/Over nu se vor lua in considerare la rulaj.


Rezumat


·        Creeaza-ti cont la Netbet pana miercuri, ora 21:45, introducand codul COTA10

·        Efectueaza un depozit prin orice metoda, exceptand Skrill si Neteller

·        Plaseaza un pariu live sau pre-live pe victoria lui Napoli in partida cu Udinese

·        Maxim 50 lei se iau in considerare in vederea cotei marite

·        Daca Napoli invinge castigul conform cotei de pe site il vei primi cash instant, pentru ca restul sa ti se crediteze  sub forma de bonus in cel mult 72 ore

·        In caz ca Udinese obtine cel putin un punct ti se va rambursa dublul mizei, pana la 100 lei

·        Bonusul trebuie pariat in termen de 7 zile de la creditare pe o cota minima de 1.6, in cazul unui bilet multiplu fiecare selectie trebuind sa aiba cota minima 1.6

·        Daca Napoli invinge rulajul trebuie efectuat de 4 ori, iar daca nu o va face de 6 ori


Sanse mari ca Udinese sa bifeze a zecea infrangere la rand