Mutarea lui Alex Oxlade-Chamberlain de la Arsenal la Man City iminenta?

Mijlocasului lateral al lui Arsenal, Alex Oxlade-Chamberlain, i-a fost redusa cota la 3.25 de catre operatorul de pariuri Betfair, pentru a se alatura revolutiei lui Pep Guardiola de la Manchester City.

 

Schimbarile spaniolului sunt cu adevarat in curs de desfasurare pe Etihad, cu numeroase transferuri de marca deja reusite, precum cele ale lui Ilkay Gundogan si Nolito.

 

Fostul manager al celor de la Barcelona si Bayern Munich si-a facut bine cunoscute intentiile de a-si consolida noua echipa, iar Oxlade-Chamberlain ar putea fi un transfer tipic pentru Guardiola, in cazul in care acesta s-ar decide sa faca o oferta pentru tanarul talent al lui Arsenal.

 

Betfair ii vede pe cei de la Southampton drept a doua favorita in cursa pentru semnatura mijlocasului lateral al Tunarilor.

 

Absolventul academiei lui Southampton a cunoscut evolutii oscilante in sezonul trecut si a avut cu adevarat un nivel scazut de incredere. El a parut nesigur de locul sau in echipa, iar evolutiile sale au fost afectate de lipsa de convingere in atitudine inca de la inceputul aventurii sale pe Emirates.

 

Cariera jucatorului in varsta de 22 de ani nu s-a dezvoltat in modul in care cei mai multi oameni se asteptau, in urma mutarii sale la Arsenal pe cand era inca un adolescent, in anul 2011.

 

Jucatorul lui Arsenal este inca, evident, un jucator incredibil de talentat, cu atat de mult potential pe care il poate atinge, iar Guardiola ar accepta cu siguranta provocarea de a lustrui un jucator si a-l transforma in diamantul care se vrea a fi.

 

La prima vedere, pare un transfer care ar putea fi foarte plauzibil, cu un singur obstacol evident – dorinta celor de la Arsenal de a vinde catre o echipa rivala.

 

Londonezii si-au pierdut unii dintre cei mai importanti jucatori in ultimii ani in defavoarea bogatilor de la City, precum Emmanuel Adebayor, Samir Nasri si Kolo Toure. Cu Tunarii intr-o pozitie financiara mult mai puternica acum, cu toate acestea, ei nu au nevoie de a vinde doar de dragul banilor.

 

Un alt aspect de luat in considerare este atmosfera toxica care inca se face simtita pe Emirates, dupa ce fanii s-au intors impotriva lui Arsene Wenger in sezonul trecut. Alaturi de ceea ce, pana acum, a fost o vara destul de modesta in fereastra de transferuri, fanii lui Arsenal ca un intreg, par a fi aproape de a-si pierde rabdarea definitiv cu managerul francez.

 

Cu ce echipa va semna Alex Oxlade-Chamberlain inainte de 3 Septembrie 2016 – Betfair

 

Manchester City

3.25

Southampton

11

Manchester United

11

Stoke

11

Chelsea

15

Everton

17

Liverpool

17

West Ham

17

Tottenham

21