Mizeaza la cota 50.0 pe victoria Barcelonei in partida cu Real Sociedad

Barcelona spera sa abordeze de pe primul loc partida de la mijlocul saptamanii viitoare cu Real Madrid. Pentru a fi sigura de asta ii trebuie o victorie in acest weekend, cu Real Sociedad. Barcelona si Real Madrid sunt la egalitate de puncte, insa si madrilenii vor avea un meci la fel de greu in aceasta etapa. Catalanii au 13 victorii, o remiza si o infrangere in precedentele 15 meciuri oficiale. De asemenea, au 7 victorii in ultimele 7 partide cu Real Sociedad, indiferent de gazda si de competitie. Ni se par suficiente motive incat sa incerci cota 50.0 pregatita de casa de pariuri Betfair pentru succesul Barcelonei in fata lui Real Sociedad. 

Ce trebuie sa fac?

La promotie esti eligibil daca iti vei crea cont la Betfair pana la ora meciului (14 decembrie, 17:00) introducand codul bonus ZFBNNW. Depune apoi pentru a putea plasa un pariu pre-live si singur pe bilet de pe piata Sportsbook pe victoria Barcelonei in partida cu Real Sociedad. Miza maxima pentru cota marita este 5 lei, daca vei paria mai mult diferenta calculandu-se la cota de pe site.

Despre recompensa

Barcelona are cota 50 sa castige cu Real Sociedad, asta insemnand ca in cazul in care catalanii se vor impune tu vei castiga 250 lei. Astfel, miza se va rambursa cash instant, in vreme ce restul il vei primi ca freebet in maxim 24 ore de la incheierea partidei. Freebetul trebuie pariat in termen de 30 zile pe o cota minima de 1.2 din piata Sportsbook. In cazul unui bilet multiplu cel putin o selectie trebuie sa aiba cota minima 1.2. 

Rezumat

  • Creeaza-ti cont la Betfair pana pe 14 decembrie, ora 17:00, introducand codul ZFBNNW
  • Plaseaza un prim pariu din piata Sportsbook pe victoria Barcelonei in partida cu Sociedad
  • Cel mult 5 lei se calculeaza in vederea cotei marite
  • Daca Barcelona va invinge miza ti se va rambursa cash instant, pe cand restul pana la cel mult 250 lei il vei primi ca freebet in maxim 24 ore
  • Freebetul trebuie rulat in termen de 30 zile pe o cota minima de 1.2 din piata Sportsbook

Pariaza pe o noua victorie a catalanilor