Mizeaza azi la un slot si maine obtii profit marit pentru meciurile din Champions League

Calendarul de Advent vine cu o surpriza placuta astazi, in sensul in care nu trebuie sa rulam bonusul obtinut, ca pana acum.

Promotia o gasim la casa de pariuri Admiral, unde ne asteapta un profit marit de 50%, pana la 150 lei, pe meciurile de maine din Champions League. Asta inseamna ca in cazul in care castigul tau normal este de 300 lei, cel in urma obtinerii profitului marit va fi 450 lei.

Ce trebuie sa fac?

Pentru a participa la promotie nu trebuie sa te inscrii nicaieri, ci doar sa accesezi astazi, 10 decembrie, jocul slot “Football Champions Cup”. Pentru a gasi mai usor jocul scrie primele litere ale lui in casuta de cautare din partea de sus a paginii. Ruleaza tot astazi minim 80 lei si esti eligibil pentru a primi maine recompensa. Nu exista miza minima intr-o runda. Promotia este valabila pana la 23:59.

Despre recompensa

Vei obtine profit marit pariind azi pe un joc slot, profit in valoare de 50% din castigul normal, pana la 150 lei. Pariul/biletul trebuie sa fie exclusiv de pe meciurile din Liga Campionilor disputate pe 11 decembrie. Biletul poate fi live sau pre-live. Cota minima a unei selectii este 1.1, iar miza maxima este 50 lei. Eventualul castig este cash, fara conditii de rulaj.

Rezumat

  • Daca nu ai cont la Admiral creeaza-ti unul acum
  • Ruleaza astazi, 10 decembrie, minim 80 lei la slotul „Football Champions Cup”
  • Maine vei avea o crestere de profit de 50%, pana la 150 lei, pentru meciurile de Champions League
  • Miza maxima a biletului pe care se afla meciul/meciurile de Champions League este 50 lei, iar cota minima a unei selectii este 1.1

Indeplineste aceasta misiune simpla si bucura-te de cresterea de profit