Mizeaza astazi la ruleta si vei primi un bonus de 30 RON

Mai sunt putine zile pana in ajunul Craciunului, astfel ca ar trebui sa profiti la maxim de fiecare promotie oferita in Calendarul de Advent. Promotia de astazi a casei de pariuri Admiral, caci despre ea este vorba, te poate rasplati maine, 21 decembrie, cu un bonus in valoare de 30 lei. Asta doar daca vei indeplini astazi o cerinta deloc grea.

Ce trebuie sa fac?

Promotia este valabila astazi, 20 decembrie, pana la ora 23:59. Pentru a primi recompensa ruleaza astazi cel putin 100 lei la jocul de ruleta „Lux Roulette”. Pentru a gasi mai repede jocul scrie in casuta de cautare, aflata in partea de sus a paginii, primele litere ale jocului. 

Despre recompensa

Primeste 30 RON bonus daca vei miza astazi la ruleta minim 100 lei, bonus ce se va credita in contul tau in maxim 72 ore. Bonusul trebuie pariat de 30 ori in termen de 7 zile la pariuri sportive sau jocuri de cazino. In cazul pariurilor sportive, cotele minime cumulate pe un bilet trebuie sa fie 2.00. La rulaj se iau in calcul biletele cu minim trei selectii. 

Rulajul la cazino nu ia in considerare jocurile din Cazinoul Live, sloturile cu jackpot progresiv, dar nici sloturile de la furnizorul NetEnt, jocurile tip Match 3, Sizzling 6, Sizzling Gems, Sizzling Hot 6 Extra Gold, Sizzling Hot deluxe, Sizzling Hot Quatro, Book of Ra deluxe 6, Book of Ra Classic, Book of Ra Magic, Book of Ra deluxe, Lucky Lady’s Charm deluxe 6, Lucky Lady’s Charm deluxe 10, Lucky Lady’s Charm deluxe, Lord of the Ocean, Roaring Forties, Plenty of Fruit 40, Roaring Wilds. Conversia bonusului se va efectua treptat, de fiecare data convertindu-se in 50 RON.

Rezumat

  • Daca nu ai cont la Admiral creeaza-ti unul acum
  • Ruleaza astazi, 20 decembrie, minim 100 lei la Lux Roulette
  • Bonusul de 30 lei pe care il vei primi trebuie rulat de 30 ori in termen de 7 zile la pariuri sportive sau cazino
  • Daca preferi pariurile sportive, la rulaj se iau in calcul doar biletele cu minim trei selectii

Ruleaza si ia bonusul