Misiunea lunii februarie iti poate aduce bani cash

Probabil  sunteti obisnuiti si chiar asteptati cu nerabdare ca in fiecare luna casa online Unibet sa ofere misiunea lunii la poker. Promotia aceasta a devenit o traditie pentru Unibet, nelipsind nici in februarie. Pentru cei ce nu stiu, sa spunem ca misiunea lunii consta in indeplinirea a 5 pasi, fiecare pas avand 3 cerinte. Ai la dispozitie intreaga luna pentru a face asta, pasii trebuind indepliniti in ordine, in sensul in care nu vei putea sari direct la pasul 3 sau dupa ce ai terminat primul pas sa treci direct la al patrulea. In schimb, cerintele fiecarui pas trebuie indeplinite in ce ordine doresti.Ce trebuie sa fac?


La promotie este eligibil orice utilizator Unibet, pentru a juca poker trebuind sa downloadezi software-ul de pe site pe calculator/dispozitivul mobil.  Pe pagina promotiei, dar si in software iti vor aparea pasii si cerintele pe care le ai de parcurs. Multe dintre cele 15 cerinte sunt foarte simple chiar si pentru incepatori, dar sunt si cateva care iti vor da batai de cap, mai ales daca joci pentru prima oara poker.


Primul pas este simplu, nicio cerinta nepunandu-ne probleme. In schimb, la al doilea pas cerinta conform careia trebuie sa incheiem pe locurile in premii orice turneu non-freeroll cu mese multiple ne-ar putea solicita putin. Al treilea pas este din nou facil, insa al patrulea prezinta doua cerinte care ar putea cauza ceva dificultati pentru unii. 


De fapt, nu putem spune neaparat ca sunt dificile, ci mai degraba ca ne pot lua mult timp pentru a le putea indeplini. O prima cerinta consta in castigarea prin showdown (dupa ce toate cartile de pe masa au fost aratate) a trei maini timp de 3 zile la rand la orice joc cash, iar a doua sa atingem 200 big blinduri (de doua ori numarul maxim permis de fise initiale la acea masa), in orice joc Omaha pe bani reali. In fine, la ultimul pas o cerinta este mai dificila, rezolvand-o daca vom finaliza un Sit&Go, pentru ca ziua urmatoare sa castigam 5 maini in jocurile cash din pozitia de Big Blind (cand miza initiala este plasata automat pe masa), iar ziua urmatoare sa jucam un turneu cu mese multiple.


Despre recompense


La primii doi pasi recompensele constau in puncte bonus, dupa primul pas finalizat urmand sa primesti 100 puncte, iar dupa al doilea pas 250 puncte.  Aceste puncte pot fi preschimbate in bani daca ai destule in cont. Dupa finalizarea celui de-al treilea pas vei primi un bilet pentru turneul special “Misiunea de 1 000 euro”. Al patrulea pas iti aduce un bilet in valoare de 10 euro pentru a-l juca la un cash game NL10. In fine, recompensa ultimului pas reprezinta un bilet la turneul special “Misiunea de 3 000 euro”. De precizat  ca turneele “Misiunea de 1 000 euro” si “Misiunea de 3 000” euro vor incepe pe 4 martie la 20:30, respectiv 21:30. 


Bifeaza toate recompensele