Minim un gol la cota 30 in Manchester United vs PSG

Duelul dintre Manchester United si PSG, din mansa tur a optimilor Ligii Campionilor, va starni interesul multora, meciul anuntandu-se unul spectaculos. Pe de o parte, fiindca liderul din Ligue 1 a marcat 17 goluri in grupele Champions League, iar pe de alta parte deoarece “diavolii rosii” au obtinut 10 victorii in ultimele 11 partide din orice competitie. Astfel, este aproape imposibil ca duelul de marti seara sa se incheie cu o remiza alba, in acest sens casa de pariuri Betfair oferindu-ti cota 30.0 pentru minim o reusita.


Profita acum de cota marita >>>


Ce trebuie sa fac?

La promotie esti eligibil daca iti vei crea cont la Betfair pana la ora partidei (marti, 22:00) introducand codul ZFBNID. Plaseaza apoi un pariu pre-live si singur pe bilet de pe piata Sportsbook pe faptul ca se va marca minim un gol in partida dintre Manchester United si PSG. Cel mult 5 lei se calculeaza la cota marita, daca vei plasa o miza mai mare diferenta calculandu-se la cota de pe site.


Despre recompensa

Vei castiga 150 lei daca vei paria ca se va marca minim un gol la cota 30 in Manchester United vs PSG, iar pariul va fi “verde”. Astfel, miza se va rambursa cash instant, pe cand restul il vei primi in cel mult 24 ore sub forma de freebet. In termen de 30 zile trebuie pariat freebetul la o cota minima de 1.2 din piata Sportsbook, in cazul unui bilet multiplu cel putin o selectie trebuind sa aiba cota minima 1.2.


Rezumat

  • Creeaza-ti cont la Betfair pana marti, ora 22:00, introducand codul ZFBNID
  • Plaseaza un pariu pre-live si singur pe bilet de pe piata Sprortsbook conform caruia se va inscrie minim un gol (peste 0.5 goluri) in partida dintre Manchester United si PSG
  • Cel mult 5 lei se calculeaza in vederea cotei marite
  • Daca se va marca miza ti se va rambursa cash instant, iar restul pana la cel mult 150 lei il vei primi ca freebet in maxim 24 ore
  • Freebetul trebuie pariat de pe piata Sportsbook in termen de 30 zile pe o cota minima de 1.2


Profita acum de cota marita >>>