Minim un gol la cota 30 in Manchester United vs Liverpool

Derby-ul etapei cu numarul 27 din Premier League va avea loc intre Manchester United si Liverpool, intalnire care s-a soldat cu gol in precedentele 29 randuri in care s-a jucat pe Old Trafford. Am specificat acest detaliu deoarece la asta se refera promotia casei de pariuri Betfair. Mai exact, vei avea ocazia de a primi cota 30 pentru minim un gol in Manchester United vs Liverpool daca esti client nou al casei online.


Castigi foarte usor cu aceasta promotie >>>


5c71c5d980fa8_1550960089.jpg

Ce trebuie sa fac?

Esti eligibil la promotie daca te vei inregistra la Betfair pana la ora meciului (duminica, 16:05) utilizand codul ZFBNIJ. Plaseaza apoi din piata Sportsbook un pariu pre-live si singur pe bilet pe faptul ca vor fi marcate peste 0.5 goluri in partida dintre Manchester United si Liverpool. Cel mult 5 lei se iau in calcul pentru cota marita, daca vei miza mai mult diferenta calculandu-se la cota de pe site.


Despre recompensa

In cazul foarte probabil in care se va marca in derby vei primi cash castigul conform cotei marite, pentru ca restul pana la 150 lei sa ti se crediteze sub forma de freebet in cel mult 24 ore de la incheierea partidei. Freebetul trebuie pariat in termen de 30 zile pe o cota minima de 1.2 din piata Sportsbook, in cazul unui bilet multiplu fiecare selectie trebuind sa aiba cota minima 1.2.


Rezumat

  • Creeaza-ti cont la Betfair pana duminica, ora 16:05, introducand codul ZFBNIJ
  • Plaseaza un pariu pre-live si singur pe bilet din piata Sportsbook pe faptul ca se va inscrie in meciul dintre Manchester United si Liverpool
  • Cel mult 4 lei se calculeaza in vederea cotei marite
  • Daca se va marca miza ti se va rambursa cash, in vreme ce restul pana la cel mult 150 lei ti se va credita ca freebet in cel mult 24 ore
  • Din piata Sportsbook trebuie plasat freebetul pe o cota minima de 1.2 in termen de 30 zile


Castigi foarte usor cu aceasta promotie >>>