Minim un gol la cota 30 in Manchester City-Hoffenheim

Manchester City este calificata in primavara Ligii Campionilor, putand cobori insa pe pozitia secunda daca va pierde in ultima runda a gruprlor in fata lui Hoffenheim, echipa aflata pe ultimul loc, cu mici sanse de calificare in primavara Europa League. In tur Manchester City s-a impus cu 2-1, dupa 7 minute scorul fiind deja 1-1. Atat Hoffenheim, cat si Manchester City au marcat cel putin o data in toate cele 5 etape ale grupelor Champions League, astfel sugerandu-ti sa profiti de cota 30.0 oferita de casa de pariuri Betfair conform careia se va marca minim un gol in meci.


Probabilitate extrem de mare ca pariul sa fie castigator >>>Ce trebuie sa fac?

La promotie esti eligibil daca iti vei crea cont la Betfair pana la ora partidei (miercuri, 22:00) introducand codul ZFBNHC. Plaseaza apoi un pariu pre-live si singur pe bilet de pe piata Sportsbook pe faptul ca se va marca in meciul dintre Manchester City si Hoffenheim. Cel mult 5 lei se vor lua in calcul in vederea cotei marite, daca vei miza mai mult diferenta calculandu-se la cota de pe site.


Despre recompensa

Doar la Betfair ai sansa de a miza pe minim un gol la cota 30 in Manchester City-Hoffenheim, daca se va inscrie miza rambursandu-se, in vreme ce restul pana la 150 lei se va credita sub forma de freebet in maxim 24 ore de la incheierea partidei. De pe piata Sportsbook trebuie pariat freebetul in termen de 30 zile pe o cota minima de 1.2, daca preferi un bilet multitplu cel putin o selectie trebuind sa aiba cota minima 1.2.


Rezumat

  • Creeaza-ti cont la Betfair pana miercuri, ora 22:00, introducand codul ZFBNHC
  • Pariaza pre-live si singur pe bilet de pe piata Sportsbook pe faptul ca se va marca macar o data intre meciul dintre Manchester City si Hoffenheim
  • Cel mult 5 lei se au in vedere la cota marita
  • Daca se marcheaza in meci miza iti va fi rambursata cash imediat, in vreme ce restul pana la cel mult 150 lei ti se va credita ca freebet in cel mult 24 ore
  • Freebetul trebuie plasat in termen de 30 zile de pe piata Sportsbook pe o cota minima de 1.2


Probabilitate extrem de mare ca pariul sa fie castigator >>>