Minim un gol in Arsenal vs Chelsea are cota 30

Derby-ul etapei cu numarul 23 din Premier League se va desfasura intre Arsenal si Chelsea, doua echipe londoneze vecine de clasament, despartite de 6 puncte. In aceasta editie de campionat niciun meci al celor de la Arsenal nu s-a incheiat fara gol, fiind putin probabil ca asta sa se intample exact intr-un asemenea derby. Drept urmare, ar trebui sa profiti de cota 30 pe care o ofera casa de pariuri Betfair pentru cel putin un gol in acest derby.


Pariaza pe numarul de goluri in derby-ul londonez >>>Ce trebuie sa fac?

La promotie esti eligibil doar daca iti vei crea cont la Betfair pana la ora partidei (sambata, 19:30) folosind codul ZFBNHQ. Dupa ce ai efectuat aceasta actiune plaseaza un pariu pre-live si singur pe bilet din piata Sportsbook pe faptul ca se va inscrie minim un gol in derby-uil dintre Arsenal si Chelsea. Miza maxima acceptata in vederea cotei marite este 5 lei, daca vei paria mai mult diferenta calculandu-se la cota de pe site.


Despre recompensa

Minim un gol in Arsenal vs Chelsea are cota 30, asta insemnand ca daca se va inscrie in derby-ul londonez vei castiga 150 lei. Astfel, miza se va rambursa cash instant, in timp ce restul de 145 lei ti se va credita ca freebet in cel mult 24 ore de la incheierea partidei. Freebetul trebuie utilizat pe o cota minima de 1.2 in termen de 30 zile, in cazul unui bilet multiplu cel putin o selectie trebuind sa aiba cota minima 1.2.


Rezumat

  • Creeaza-ti cont aici la Betfair pana sambata, ora 19:30, introducand codul ZFBNHQ
  • Plaseaza un pariu pre-live si singur pe bilet din piata Sportsbook pe faptul ca in meciul dintre Arsenal si Chelsea se va marca (peste 0.5 goluri)
  • Cel mult 5 lei se calculeaza in vederea cotei marite
  • Daca pariul este castigator miza ti se va rambursa cash, in vreme ce restul pana la 150 lei se va credita in maxim 24 ore de la incheierea partidei sub forma de freebet
  • In termen de 30 zile trebuie plasat freebetul pe o cota minima de 1.2 din piata Sportsbook


Pariaza pe numarul de goluri in derby-ul londonez >>>