Metode de depunere si retragere la Betano

La inceputurile sale in mediul online, casa de pariuri Betano nu starnea prea mult interes si asta nu neaparat din cauza ofertei, ci fiindca nu era mediatizata. Odata cu oferta foarte bogata prezentata la EURO 2016, aceasta a urcat rapid in topul jucatorilor.
 
Inregistrarea la Betano dureaza doua minute sau chiar mai putin, spre deosebire de alte case pariuri online aici toate datele pe care trebuie sa le completam sunt concentrate intr-o singura pagina, lucru benefic din punct de vedere vizual. Evident, indicatiile Betano sunt foarte clare cu privire la fiecare camp pe care trebuie sa il completezi, netrebuind sa existe nicio problema in a te inregistra.
 
Convinge-te si tu cat de usoara este inregistrarea la Betano >>>
 
Nu credem ca e nevoie sa mai spunem ca la inregistrare trebuie sa treci datele reale din buletin. De punctat, ca in termen de 30 zile de la inregistrare trebuie sa-ti confirmi datele, adesea fiind nevoie doar de o copie de buletin pentru a face asta. In caz contrar, contul va fi suspendat si redeschis cand iti vei confirma datele.
 
 

Cate metode de depunere exista la Betano?


Primul pas dupa inregistrare este consultarea ofertei din acea zi. La casa de pariuri Betano sunt sute sau chiar mii de meciuri zilnic si aici nu ne referim doar la fotbal, ci si la tenis, baschet, handbal si alte sporturi mai mult sau mai putin cunoscute. Si pasionatii de cazino au de ce sa fie incantati, deoarece Betano ofera o multime de astfel de jocuri.
 
Astfel, primul impuls dupa consultarea ofertei, unul logic, de altfel, este acela de a efectua un depozit. Betano pune la dispozitie 4 metode de depunere, respectiv retragere, acestea din urma trebuind efectuate utilizand ultima metoda de depunere aleasa. Astfel, poti efectua o depunere prin card de credit, prin portofelele virtuale Skrill si Neteller, respectiv prin Paysafecard. Niciuna dintre aceste metode nu percepe comision. 

In cazul retragerilor, beneficiezi de doua retrageri gratuite pe o perioada de 30 zile, apoi comisionul este de 3% pentru fiecare retragere in plus. De asemenea, poti anula oricand o retragere in curs, timpul de procesare a unei retrageri fiind de o zi de lucru pentru cele prin portofele virtuale si doua zile pentru cea prin card de credit. In cazul portofelelor virtuale suma este creditata imediat in cont, in vreme ce la retragerea prin card mai poti astepta cateva ore, maxim o zi lucratoare, pana ca suma sa apara pe card.
 

1. Card bancar


Pentru a efectua un depozit cu ajutorul cardului bancar trebuie intai sa completezi detaliile cardului (numar card,  numele de pe card, CVC, data expirare). Depunerea minima este de 20 lei, iar cea maxima 20 000 lei, suma de bani virandu-se instantaneu in contul Betano. Ca sa retragi prin aceasta metoda, trebuie ca ultima ta depunere sa fie realizata prin intermediul cardului de credit. Suma minima de retras este 120 lei, iar cea maxima 8 000 lei.
 

2. Skrill/Skrill 1-Tap


Pentru a depune cu Skrill nu ai nevoie decat de adresa de mail si de parola portofelului virtual. Depunerea minima este de 20 lei, iar cea maxima de 20 000 lei. Skrill 1-Tap te ajuta sa depui mai rapid folosind metoda Skrill, nefiind nevoie sa introduci decat parola Skrill si suma pe care doresti sa o depui, nu si adresa de mail. Evident ca si aici suma minima de depunere este 20 lei, iar cea maxima 20 000 lei. Retragerea minima prin Skrill este 120 lei.
 

3. Neteller


Pentru a depune cu Neteller este necesar sa treci IDul, format din 12 cifre, dar si IDul securizat Neteller, format din 6 cifre sau cod autentificare in doi pasi. Depozitul minim este 40 lei, iar cel maxim 20 000 lei. Retragerea minima este 120 lei si prin aceasta metoda.
 

4. Paysafecard


Pentru a depune cu Paysafecard trebuie sa ai un astfel de card, care se poate procura de la mai multe puncte de presa. Trebuie doar sa completezi suma care vrei sa fie depusa, apoi sa te loghezi in mypaysafecard si sa scrii codul de pe card. Depozitul minim este 20 lei, iar cel maxim 4 000 lei. Trebuie mentionat ca Betano este singura casa de pariuri care iti permite sa efectuezi retrageri cu Paysafecard. Retragerea minima este 120 lei.