Mergem în Italia pentru Open-ul de la Roma !

Rafael Nadal

Spaniolul a inceput turneul disputand doar 3 meciuri. Nicolas Almagro, care a pierdut primele 3 game-uri din meci, s-a retras accidentandu-se la genunchi. Nadal s-a bucurat pentru odihna prelungita si in aceasta seara doreste sa joace tot meciul si sa obtina victoria.

Aceasta serie castigatoare este de acum 16 ani si nu ar fi surprinzator ca el sa ajunga la titlul cu numarul 27 aici si la Paris. Sunt sanse ca sa ajunga din nou pe primul loc in clasament, dar va fi nevoie de foarte multa munca si daruire. A declarat ca nu va insista sa ajunga in fruntea clasamentului, deoarece Andy Murray evolueaza perfect: "Daca se intampla acest lucru pentru ca joc atat de bine, ar fi grozav, dar nu imi voi face calendarul pentru a fi primul, ci o sa-mi fac calendarul meu. Daca se intampla, va fi ceva uimitor, dar nu asta urmaresc.", a declarat Rafael Nadal.

Jack Sock

A avut un an bun si s-a dedicat carierei, iar acest lucru l-a clasat pe locul 14. Venind la Madrid, Sock a avut cea mai mare sansa la sferturile de finala de la Masters 1000, dar a fost incheiata in scurt timp cu o pierdere in fata lui Nicolas Mahut. Americanul a obtinut victoriile in 3 seturi in fata lui Schwartzman si Vesely.


Pont: Total game-uri sub 19.5 @ 1.75