Meciurile din cupele europene iti aduc 200 RON fullbet

In Champions League Barcelona este singura formatie calificata dupa 4 runde scurse, in vreme ce in Europa League si-au asigurat deja locul in primavara europeana nu mai putin de 7 echipe. Cu siguranta dupa aceasta penultima runda din cupele europene vom cunoaste alte formatii care se vor alatura celor 8. Pentru aceasta runda casa de pariuri Betano a pregatit o promotie in urma careia poti obtine un fullbet in valoare de 200 lei.


Profita acum de promotie si castiga fullbetul >>>


5bfd19c7eebe4_1543313863.jpg


Ce trebuie sa fac?

La promotie sunt eligibili toti utilizatorii Betano, pentru a participa trebuind sa-ti accesezi contul, categoria „Promotii”, sub-categoria „Misiuni” si sa selectezi butonul „Incepe misiunea”. In misiune se poate intra pana pe 29 noiembrie, ora 23:30. Plaseaza apoi 3 bilete live sau pre-live, fiecare continand cel putin doua selectii, toate din Champions League si/sau Europa League. Miza minima a fiecarui bilet este 10 lei, iar cota minima 1.8.


Despre recompensa

Meciurile din cupele europene iti aduc 200 RON fullbet doar daca minim doua din cele 3 bilete sunt castigatoare. De fapt, fullbetul maxim este de 200 lei, valoarea acestuia fiind de 30% din totalul celor 3 bilete. Fullbetul poate fi folosit pana pe 1 decembrie pe o cota minima de 1.5.


Rezumat

  • Daca nu ai cont la Betano creeaza-ti unul acum
  • Acceseaza-ti contul, categoria „Promotii”, sub-categoria „Misiuni” si selecteaza butonul „Incepe misiunea” din dreptul misiunii numita „EuroMisiune”
  • Plaseaza 3 bilete, fiecare a cate minim doua selectii, toate din Champions League si/sau Europa League
  • Miza minima a fiecarui bilet este 10 lei, iar cota minima 1.8
  • Daca minim doua din cele trei bilete sunt castigatoare vei primi un fullbet de 30% din totalul mizelor celor 3 bilete, pana la 200 lei
  • Fullbetul trebuie utilizat pana pe 1 decembrie la o cota minima de 1.5


Profita acum de promotie si castiga fullbetul >>>