Meciurile amicale iti aduc 70 RON freebet

In acest weekend majoritatea campionatelor interne iau o pauza, pentru ca nationalele de fotbal sa dispute meciuri amicale. Vor avea loc cateva meciuri intre echipe galonate, probabil fiind tentat sa plasezi pariuri. In acest sens, casa online Fortuna iti va oferi o recompensa, indiferent daca pariurile plasate de tine sunt sau nu castigatoare. Vorbim despre un freebet zilnic de 10 RON, din 22 martie pana pe 28 martie.Ce trebuie sa fac?


Toti cetatenii romani ce au cont online la Fortuna sau isi vor crea unul in aceste zile sunt eligibili la promotie. Pentru a obtine un freebet nu trebuie decat sa plasezi doua pariuri zilnic, care sa contina doar meciuri amicale intertari. Miza minima a unui pariu este 20 lei, iar cota minima 1.5. Pentru a nu exista complicatii, trebuie ca fiecare meci sa se dispute in aceeasi zi in care ai plasat pariul. Poti miza atat live, cat si pre-live, insa ai grija sa respecti conditiile.


Despre recompense


Meciurile amicale iti aduc 70 RON freebet, pentru fiecare zi in care ai plasat doua pariuri pe amicale, fiecare de cel putin 20 lei si cu o cota minima de 1.5, urmand sa primesti un freebet in valoare de 10 lei. Imediat dupa solutionarea celui de-al doilea pariu al zilei vei primi freebetul. Acesta este valabil timp de 7 zile de la creditare, putand fi plasat pe orice sport, neexistand cota minima. Sa spunem insa ca 8.00 este cota maxima a pariului/biletului. Prin urmare, un freebet iti poate aduce maxim 70 lei bani cash, fiindca nu uita ca valoarea freebetului nu se crediteaza daca acesta este castigator, ci doar profitul.


Rezumat


·         Daca nu ai cont la Fortuna creeaza-ti unul aici

·         Plaseaza doua pariuri pe zi pe meciurile amicale intertari intre 22 martie si 28 martie 

·         Miza minima a fiecarui pariu este 20 RON, iar cota minima 1.5

·         Pentru fiecare zi din interval in care vei face asta vei primi un freebet in valoare de 10 RON

·         Freebeturile sunt disponibile timp de 7 zile, cota maxima al fiecaruia fiind 8.00


Alege cu atentie pariurile pe care vrei sa le plasezi