Meciul ''ranitilor'', Atletico Mineiro - Avai

Pe Independencia din Belo Horizonte se va juca la noapte un meci ''al ranitilor", la propriu si la figurat. Ambele echipe in suferinta de puncte, gazdele doar trei si in cautarea primei victorii dupa patru runde, oaspetii cu un punct mai mult acumulat, patru, si un singur gol reusit!

Pe de alta parte absente importante in ambele tabere cauzate de accidentari sau de disputarea amicalelor internationale in aceasta perioada. 

Antrenorul oaspetilor  Claudinei Oliveira fara Judson si Junior Dutra, accidentati, in schimb va putea beneficia de revenirea fundasului dreapta Leandro Silva, suspendat etapa trecuta, si de noul transfer mijlocasul Juan, fost international brazilian, jucator cu un CV impresionant la cei 35 de ani ai sai: São Paulo, Arsenal, Fluminense, Flamengo.

Pentru meciul cu Avai antrenorul gazdelor Roger Machado nu se va putea baza pe linga mai vechii absenti Adilson, Leonardo Silva si Marcos Rocha, in continuare accidentati, nici pe Cazares si Otero, internationali plecati pentru jocurile nationalelor lor, Ecuador si Venezuela.

In aceste conditii, numeroase absente si motivatie, ma astept la un joc deschis in care fiecare echipa va cauta sa incline balanta victoriei si cu reusite de ambele parti.

Ambele marcheaza si peste 2,5 goluri
cota 2,45
100 lei

peste 1,5 goluri prima rep
cota 2,38
100 lei

Betano