Meciul de box dintre Wilder si Fury beneficiaza de cota 10 la victorie pentru oricare pugilist

Deontay Wilder si Tyson Fury se vor intalni pentru a doua oara in interval de cateva luni. Asta dupa ce in prima partida s-a inregistrat un rezultat de egalitate, controversat pe alocuri. Nici Wilder, dar nici Fury nu au vreo infrangere in cariera. Din 42 partide Wilder a incheiat 41 prin knock-out, in vreme ce 20 din 29 meciuri ale lui Tyson Fury au fost stabilite prin knock-out. In vederea acestei partide casa de pariuri 888sport prezinta cote marite la victorie pentru oricare dintre cei doi pugilisti. Vorbim de cota 10.0 atat pentru victoria lui Wilder, cat si pentru cea a lui Fury.

Ce trebuie sa fac?

Eligibili la promotie sunt cei care isi vor crea cont la 888sport pana in dimineata de 23 februarie, ora 06:45. Plaseaza apoi un prim pariu pre-live si singur pe bilet pe victoria unui pugilist in meciul de box dintre Wilder si Fury. Cel mult 25 lei se calculeaza in vederea cotei marite. Chiar daca vei face asta vei fi in continuare eligibil la bonusul de bun-venit, care poate atinge 1 000 lei.

Despre recompensa

Aceste cote marite la victorie in meciul dintre Wilder si Fury iti vor aduce 250 lei in cazul unui pariu castigator. Astfel, castigul conform cotei de pe site ti se va credita cash instant, in vreme ce restul, pana la cel mult 250 lei, il vei primi ca bonus in termen de 72 ore de la incheierea partidei. Bonusul trebuie rulat de 10 ori in termen de 60 zile pe o cota minima de 2.00.

Rezumat

  • Creeaza-ti cont la 888sport pana pe 23 februarie, ora 06:45
  • Plaseaza un prim pariu pre-live si singur pe bilet pe victoria unui pugilist in meciul de box dintre Wilder si Fury
  • Cel mult 25 lei se calculeaza in vederea cotei marite
  • In cazul unui pariu „verde” castigul conform cotei normale il primesti cash instant, pentru ca restul pana la cel mult 250 sa se crediteze ca bonus in maxim 72 ore
  • De 10 ori trebuie pariat bonusul in termen de 60 zile pe o cota minima de 2.00

 Alege cine isi va continua seria de invincibilitate