Meci intre doi prieteni buni, Hagi si Contra. Insa vom vedea daca prietenia va fi si pe teren

Cu siguranta nu va fi un meci spectaculos. Prietenia celor doi antrenori, nu va conta in desfasurarea meciului.
 

Viitorul a fost depasita dupa foarte mult timp de catre Steaua. Insa Viitorul are meci astazi cu Dinamo. In acest moment Viitorul este pe locul secund in playoff. Echipa are 26 de puncte. S-a pornit cu punctele injumatatite. Dinamo Bucuresti are 21 de puncte, insa echipa trece printr-o perioada buna sub comanda lui Cosmin Contra. 

De la venirea lui Contra, Dinamo Bucuresti are patru victorii consecutive, trei in campionat si una in cupa. Cea mai recenta victorie a fost la Severin contra lui Pandurii Targu Jiu, 2-0. Contra are niste absente importante: Branescu, Marici si Mahlangu. Mai libsesc si Mihai Popescu, Serban, Tarcoveanu si Dielna, insa acestia au jucat mai putin. Oricum multe absente avand in vedere ca este un meci foarte important.

Viitorul daca va reusi sa castige astazi echipa va reveni pe locul 1 in Liga 1. Insa echipa nu a jucat asa bine in ultimele etape, astfel ca in ultimele trei meciuri echipa a pierdut de doua ori cu 0-1, la CFR Cluj si la Astra Giurgiu. Absente importante si pentru trupa lui Hagi: Nimely si Lopez, dar vor mai lipsi si Cicaldau, Stoica, Bogdan si Cioabla. 

In ultimele sase meciuri directe ambele echipe au reusit sa inscrie, iar in mare meciurile directe au fost foarte spectaculoase. In acest sezon cele doua echipe s-au intalnit de doua ori. 

La Ovidiu echipele au remizat, 1-1, iar in meciul jucat la Bucuresti, Viitorul a castigat cu 2-1. 

Voi miza pe un meci in care ambele echipe vor inscrie. Cota 1.95 la Betfair.