Meci interesant astazi, insa in Copa Libertadores!

Astazi se joaca un meci in Copa Libertadores in grupa a 8-a. Este vorba despre meciul dintre chilienii de la Deportes Iquique si Zamora, din Venezuela. Este o grupa grea pentru ambele echipe. Zamora are slabe sanse sa prinda locul trei, si cu siguranta echipa va termina pe ultimul loc in aceasta grupa. O victorie astazi ar asigura in mare proprtie pentru Deportes Iquique prezenta cel putin in Copa Sudamericana in faza urmatoare.

Deportes Iquique este o echipa din Chile, o echipa care a pierdut primele meciuri in grupa, 0-1 cu Guarani, 2-3 cu Gremio. Insa echipa a reusit o victorie clara la Zamora cu 4-1, victorie care ii ofera prima sansa la calificarea in Copa Sudamericana de pe locul trei. A fost un meci pe care jucatorii lui Deportes Iquique l-au controlat de la un cap la altul. Vor avea meci usor astazi, meciul se va juca in Chile, la Calama pe stadionul Zorros del Desierto. Insa nu acesta este stadionul pe care isi disputa echipa Deportes Iquique meciurile de pe teren propriu. Este o distanta de aproximativ 350 kilometri intre Iquique si Calama, insa nu imi fac griji ca stadionul nu va fi plin la ora meciului. Deportes Iquique joaca bine si in campionat, a pierdut un singur meci in 11 etape si se afla pe locul trei in campionat, in spatele marilor echipe din Chile, Colo Colo si U de Chile. Deportes Iquique nu a mai jucat din 2013 in Copa Libertadores. Nici atunci nu a jucat foarte convingator, insa acum antrenorul Vera nu vrea sa dea cu piciorul la ocazia pe care o au jucatorii sai, si anume sa joace macar in fazele eliminatorii din Copa Sudaemricana. Cu siguranta jucatorii echipei gazda vor face spectacol si astazi. 

Zamora este la fel ca Deportes Iquique pe locul trei, in Primera Division din Venezuela. Insa jocul echipei nu este asa convingator, echipa a pierdut puncte in sase meciuri din campionat, trei infrangeri si trei egaluri. Zamora are un lot subtire, iar Stifano cu siguranta va incerca sa limiteze proportile scorului in acest meci. Stifano este convins ca daca Deportes Iquique a reusit performanta sa inscrie patru goluri in Venezuela, cu siguranta vor reusi sa inscrie si astazi multe goluri. Zamora are trei infrangeri in trei meciuri si un golaveraj slab, doar doua goluri inscrise in trei etape. In schimb echipa a primit noua goluri in cele trei etape: 0-2 cu Gremio, 1-3 cu Guarani si 1-4 cu Deportes Iquique. Zamora a participat si in 2015 in Copa Libertadores si atunci echipa a pierdut pe banda rulanta: 0-3 si 2-3 cu Santiago Wanderers, 0-5 si 1-5 cu Boca Juniors, 0-4 si 0-1 cu Palestino. Este o echipa slaba, o echipa care nu poate emite pretentii prea mari la acest meci, poate singura consolare a lor va fi daca vor limita proportiile scorului, sau poate vor reusi vreun gol de consolare. In ultimele 10 deplasari in Copa Libertadores, Zamora are un egal si noua infrangeri, si un golaveraj rau de tot, 5-25.

Cred ca Zamora va primi si astazi multe goluri, Deportes Iquique este capabila de acest lucru. Echipa ciliana joaca foarte bine pe teren propriu.
Pronosticurile mele pentru acest meci in ordinea increderii:

Peste 2.5 goluri , cota 1.65 la SuperBet
Ambele inscriu, cota 1.85 la SuperBet
Ambele inscriu si peste 2.5 goluri (GG3+) , cota 2.15 la SuperBet
Deportes -1.5 H1 , cota 2.20 la SuperBet