Meci fara griji, Voluntari - Botosani

Pe stadionul " Anghel Iordanescu" din Voluntari gazdele disputa azi(n.r. duminica) ultimul meci din cadrul etapei a 11-a din Play-out cu echipa pregatita de Leo Grozavu. Meciul vine la trei zile de la cea mai mare performanta a clubului ilfovean, calificarea in finala Cupei Romaniei dupa ce au reusit sa elimine joi in semifinale pe CS Univ Craiova.

Gazdele nu au probleme de efectiv pentru acest meci, singurul impediment ar putea fi doar oboseala acumulata dupa meciul din Cupa cu oltenii. Trupa pregatita de Claudiu Niculescu este neinvinsa in jocurile disputtae acasa in Play-out.
 
De partea cealalta moldovenii au obtinut prima victorie la codasa Tg Mures, 2-0 etapa trecuta, dupa o serie de patru egaluri consecutive. ei avind cinci remize din 10 meciuri jucate in Play-out. In aceste conditii, luind in calcul ca suntem pe final de sezon si gazdele sunt cu gindul mai  mult la finala cupei, desi in prima faza eram tentat sa merg pe goluri dupa istoricul meciurilor directe dintre cele doua am decis  sa merg pe mina precautiei. Vom vedea daca am gresit sau nu maine dupa ora 15,00, meciul urmind sa se joace de la ora 13,00.

Pauza sau Final X
cota 1,67
100 lei

Superbet