Maxbet ofera o promotie de nerefuzat pe meciurile de tenis

Incepand cu aceasta saptamana, casa de pariuri online Maxbet (click aici pentru recenzie) propune o promotie pentru meciurile de tenis, promotie care, atentie, nu este valabila numai pentru Grand Slamul de la Australian Open.
 
Pentru a beneficia de aceasta trebuie sa plasezi un bilet format din minim 3 partide pre-live de tenis, neexistand restrictii de miza, cota minima a fiecarui pariu fiind 1.25. Daca biletul va fi castigator, vei beneficia de un bonus pana la 100%, in functie de numarul de evenimente de pe bilet.
 
Surprizele nu se incheie insa aici. Astfel, in cazul in care vei pierde biletul pe un singur eveniment, miza va fi rambursata in totalitate, pana la valoarea de 100 lei. Acest aspect iti poate oferi o incredere si o siguranta mai mare inainte de a plasa biletul, sansele de a pierde fiind mai scazute. Neexistand atata presiune, putem fi mai inspirati in alegerea evenimentelor.
 

Poti beneficia o singura data de aceasta promotie


Trebuie specificat ca nu vom primi banii inapoi in cazul unui bilet cu 3 sau 4 partide. De asemenea, un pariu anulat nu se ia in calcul in vederea procentajului acordarii bonusului. Spre exemplu, daca am plasat un bilet cu 8 evenimente din tenis, biletul este castigator, dar unul dintre aceste evenimente este anulat, bonusul va fi calculat ca si cand am fi avut 7 selectii, nu 8.
 
thumb_588768510af14_1485269073.png

Astfel, in cazul unui bilet castigator cu 3 evenimente veiprimi un bonus de 5%, acesta crescand cu 2.5% pentru un bilet castigator cu 4, respectiv 5 selectii si cu 5% pentru un bilet ce are intre 6 si 18 selectii. In fine, bonusul va fi de 90% pentru un bilet cu 19 evenimente corecte si de 100% pentru unul cu 20 sau mai multe evenimente castigatoare. Spre exemplu, daca vei plasa un bilet cu 6 selectii pre-live, fiecare avand cota minima 1.25, iar acesta va fi castigator, bonusul va fi de 25% din castig. Bonusul maxim este de 40 000 RON.  Puteti beneficia o singura data de acest bonus, doar primul pariu plasat pe un anumit eveniment fiind eligibil.
 
Daca ai un bilet cu minim 5 selectii, iar una singura este necastigatoare, vei primi banii inapoi sub forma unui pariu gratuit, fiind creditat in maxim 24 ore de la finalizarea tuturor evenimentelor de pe bilet. Pariurile gratuite sunt valabile timp de 7 zile, trebuind plasate pe evenimente din tenis cu o cota minima de 2.00.

Feat. 3: casino-magazine