Maxbet Bonus: codul magic pentru bonus fara depunere si alte promotii fantastice

Update decembrie 2019  Maxbet nu mai ofera bonusul fara depunere pentru pariuri sportive, ci doar pentru casino si esports. Bonusurile si promotiile Maxbet se modifica foarte des. Consultati site-ul casei de pariuri pentru a sti totul despre bonusurile si promotiile valabile.

Calatoria noastra palpitanta printre bonusuri si promotii continua cu cele oferite de casa de pariuri Maxbet.  In sfarsit, aici gasim un bonus fara depunere, dar nu cred ca acesta este cel mai important lucru, de aceea nici nu il voi pune pe primul loc in prezentarea noastra.

Recenziile complete ale caselor de pariuri licentiate in Romania sunt disponibile pe site-ul nostru.

Am mai spus-o, bonusurile si promotiile alcatuiesc doar o mica parte din portofoliul unei case de pariuri. Incercam sa va ajutam in alegerea casei de pariuri potrivite profilului vostru parioristic punandu-va la indemana toate ingredientele ce alcatuiesc imaginea completa a caselor de pariuri.

Am ajuns la Maxbet, incepem cu bonusul pentru prima depunere…

1. Maxbet bonus pentru prima depunere

Maxbet are o oferta ce pare a fi epustuflanta pentru cei care fac prima depunere la aceasta casa de pariuri.

Beneficiezi de un Super Bonus de Bun Venit, pentru prima depunere pe care o efectuezi.

Tot ce trebuie sa faci este sa depui minim 50 de lei, sa introduci codul bonus 777 si profiti de 100% bonus până la 777 de lei!

 • Primul pas, fireste,  este sa deschizi un cont Maxbet.
 • Bonusul obținut plus depunerea trebuie să fie rulate de 7 (sapte) ori pe pariuri distincte (cu evenimente distincte). 
 • Cota 2.00 este valabilă  pentru pariurile de tip Single, iar pentru pariurile de tip acumulator cota minimă este 1.5 pentru fiecare selecție. 
 • De exemplu, pentru o depunere de 200 de lei vei primi 200 de lei BONUS (suma totală 400 RON) pe care trebuie să o pariezi în total de 7 ori, adică 2800 RON la pariuri sportive pentru ca bonusul să poată fi retras.
 • Pariurile cu o miză mai mare de 200 de lei / 40 EURO nu vor fi luate în calcul pentru rulaj.
 • Pariurile plasate pe tipuri de pariuri Asiatic, Par/Impar, Draw No Bet sau orice alt fel de pariu care pentru oricare motiv poate fi omologat la cota 1.00 atât Pre-Meci, cât și Live nu va fi luat în considerare pentru rulaj. 

Corolar bonus Maxbet pentru prima depunere

Va sfatuiesc sa cititi cu atentie termenii si conditiile bonusului, pentru a fi siguri ca vi se potriveste cu adevarat.

E un bonus destul de greu de rulat, trebuie sa va ganditi cu atentie inainte de a va aventura la revendicarea lui.

E o adevarata provocare sa poti rula un astfel de bonus in conditiile date de Maxbet.

2. Maxbet Bonus fara depunere de 50 de lei 

Iata, am ajuns si aici… Maxbet este una dintre putinele case de pariuri online care oferă un bonus fără depunere. Mai exact, clienții noi primesc un bonus de 50 de lei fără a fi necesar să depună fonduri proprii.

Pentru a putea juca gratis la Maxbet cu acest bonus, este necesar să indeplinesti  procesul de verificare KYC (“Know your customer- cunoaste-ti clientul”).

Acest process de verificare  presupune trimiterea pe adresa de e-mail [email protected] a urmatoarelor documente:

 1. O copie a unui act de identitate (buletin, pașaport, permis de conducere) ce contine urmatoarele date: nume, prenume, adresă, data nașterii, data expirării documentului.
 2. Copie după o factură de utilităţi sau  un extras de cont bancar.

De asemenea, trebuie să introduci codul bonus ”50 PARIURI” în secțiunea Contul Meu – Cod promoțional.

Bonusul fără depozit de la Maxbet este valabil timp de 7 (sapte) zile din momentul în care a fost acordat și trebuie rulat de 10 ori pe cel putin 10 pariuri distincte (cu evenimente distincte) înainte de a putea retrage câștigurile.

Se califică pentru rulajul bonusului  atât pariurile single cu cote cuprinse între 2.00 și 20.00, cât și pariurile multiple în care fiecare selecție are o cotă de minim 1.50.

Pentru a retrage eventualele sume castigate din rulajul bonusului fara depunere, trebuie sa depui totusi in contul Maxbet suma de 100 de lei. 

Bonusul fara depunere nu este, asadar, chiar fara depunere.

Conditiile de rulaj sunt si aici destul de dificile.

 Mi-am mai spus parerea despre acest tip de bonus si nu ma sfiesc sa o repet : daca nu va permiteti sa faceti o depunere minima la o casa de pariuri inseamna ca nu sunteti inca pregatiti sa pariati. Asteptati pana cand aveti posibilitatea sa va permiteti sa depuneti bani reali, altfel va implicati intr-o actiune periculoasa pentru sanatatea voastra financiara, fizica si mentala.

3.Castiga zilnic mai mult cu Maxbet

 • Trebuie sa plasezi un pariu multiplu de 10 lei sau mai mult, la o cotă de minim 20.00.
 • Dacă pariul tau este câștigător, vei primi un bonus cash între 50% și 100% din profit.

Exemplificare: 

•    pentru cota cuprinsa între 20.00 – 34.99, bonusul cash va reprezenta 50% din profit;

•    pentru cota cuprinsă între 35.00 – 49.99, bonusul cash va reprezenta 75% din profit;

•     pentru cota mai mare sau egală cu 50.00,  bonusul cash va reprezenta 100% din profit.

Exemplu: La un pariu de 10 lei, pe o cotă de 25.00, câștigul va fi de 250 de lei. Prin urmare, profitul (câștig - miză) va fi de 240 de lei. Astfel, bonusul va fi de 50% din profit, respectiv 120 de lei.

4. Cash Out Maxbet

Ca si alte case de pariuri  MaxBet da clientilor sai posibilitatea de a inchide un pariu, pentru a-si salva o parte din castiguri sau pentru a-si minimiza pierderile.  prin optiunea de CashOut.

Particularitati Cash Out MaxBet 

 • CashOut-ul se poate aplica doar la meciurile/biletele single sau multiple care au marcata aceasta optiune 
 • Meciurile valabile sunt doar din fotbal si tenis
 •  Aceasta oferta nu este valabila pentru biletele acumulatoare, daca cel putin o selectie este suspendata
 •  Promotia Cash Out  nu este valabila pentru  pariurile folosite pentru rularea bonusurilor
 • Promotia este disponibila si utilizata mai ales la meciurile live

Ramaneti cu noi, vom continua analiza  bonusurilor caselor de pariuri, pentru a vi le semnala pe cele mai interesante, pe cele care ni se par ca merita a fi incercate.

Nu uitati de  ghidul nostru special despre pariurile sportive, este un loc in care gasiti raspunsuri la multe intrebari parioristice.

Va indemnam, ca de fiecare data, sa jucati cu rabdare si disciplina la pariurile sportive doar sumele pe care va permiteti sa le pierdeti. Lasati pariurile sportive la stadiul de hobby, nu faceti din ele un mod de viata !