Mareste-ti castigurile cu Expert Romania

Esti pasionat de fotbalul din Romania? Atunci oferta casei de pariuri Fortuna venita in acest sens cu siguranta te va interesa. Conform acesteia, daca vei plasa un bilet cu meciuri de fotbal, iar cel putin unul sa fie din prima si/sau a doua liga din Romania vei putea obtine in plus pana la 33% din castigul normal.

external linkLink-uri externe interzise

external linkLink-uri externe interzise

Ce trebuie sa fac?

De castiguri in plus poti profita doar daca vei accesa sectiunea “EXPERT fotbal”, aflata in lista din partea stanga a platformei “Pariaza online”. Vei observa acolo ca poti adauga pe biletul tau una dintre optiunile: EXPERT 5 AKO, EXPERT 7 AKO sau EXPERT 10 AKO. Prima optiune are cota 1.11, daca o vei adauga pe bilet avand un castig extra de 11%, putand face asta daca vei plasa un bilet cu 5 pariuri, la care vei adauga unul din fotbalul romanesc (sectiunea “EXPERT fotbal”).

A doua optiune este cotata cu 1.22, adaugand 22% castigului tau normal, putand sa o plasezi pe bilet doar daca vei avea 7 selectii pe bilet, la care vei adauga una din sectiunea despre care am mentionat mai sus. In fine, ultima optiune are cota 1.33, putand s-o adaugi la un bilet ce are 10 selectii, la care se adauga una din fotbalul romanesc (sectiunea “EXPERT fotbal”). Astfel, vei obtine cu 33% mai mult fata de castigul normal. Cu aceasta oferta a casei de pariuri Fortuna vei castiga in plus pariind pe meciuri de fotbal din Romania, pentru asta trebuind, evident, ca biletul sa fie castigator.

Rezumat

  • external linkLink-uri externe interzise
  • Pentru a profita de oferta primul pas il constituie plasarea a 5, 7 sau 10 selectii pe bilet
  • La biletul format adauga o selectie din sectiunea “EXPERT fotbal” din fotbalul romanesc, dar si una dintre optiunile EXPERT 5 AKO, EXPERT 7 AKO si EXPERT 10 AKO, in functie de numarul de meciuri de pe bilet
  • Vei putea castiga mai mult cu 11%, 22% sau 33%

external linkLink-uri externe interzise