Marea Pacaneala iti aduce zilnic rotiri gratuite, jetoane de aur sau premii in bani

In aceasta perioada au loc multe evenimente sportive importante, insa casa online Betano nu a uitat nici de iubitorii jocurilor de cazino. Astfel, in fiecare zi, pana pe 8 iulie, aceasta ne propune o promotie in urrma careia putem castiga rotiri gratuite, jetoane de aur, chiar si premii in bani.

Daca rotirile gratuite stim ce sunt, cojnceptul de “jetoane de aur” a aparut de curand, implementat fiind de Betano. Aceste jetoane de aur pot fi folosite doar la cazinoul live, in loc de miza din contul nostru. In fecare zi pana pe 8 iulie ni se indica un joc la care vom primi premiul, pentru asta trebuind sa rulam o anumita suma de bani la jocurile NetEnt.

Profita zilnic de promotie >>>

Ce trebuie sa fac?

La promotie poate participa oricine are un cont Betano. Nu trebuie sa te inscrii nicaieri, ci doar sa rulezi o anumita suma de bani pentru a primi premiul la slotul eligibil in acea zi, pe care il vei gasi in pagina promotiei. Astazi, 13 iunie, slotul eligibil este “Secret of Atlantis”, iar premiul consta in 10 rotiri gratuite. Pentru a le primi ruleaza astazi, pana la 23:59, minim 250 lei la sloturile NetEnt din sectiunea “Vegas”. Vei sti care sunt jocurile NetEnt imediat ce le vei deschide.

Despre recompensa

Vei castiga in fiecare zi cu Marea Pacaneala daca vei respecta conditiile. Rotirile gratuite vor fi acordate urmatoarea zi, intre orele 12:00 si 16:00 si trebuie consumate pana in aceeasi zi, ora 23:59. Castigurile in urma acestora sunt cash, fara cerinte de rulaj.

Rezumat

  • Daca nu ai cont la Betano creeaza-ti unul acum
  • Mizeaza minim 250 lei pe sloturile NetEnt din sectiunea “Vegas”
  • Pentru fiecare zi in care faci asta vei primi rotiri gratuite, jetoane de aur sau chiar premii in bani
  • Toate castigurile sunt cash, fara conditii de rulaj

Profita zilnic de promotie >>>