Manchester United are cota 40 la victorie contra Young Boys

Dupa 4 runde scurse din grupele Ligii Campionilor, Manchester United se afla pe pozitia secunda, in vreme ce Young Boys ocupa ultima pozitie, cu sanse aproape inexistente la primavara Europa League, ca sa nu mai vorbim de primavara Champions League. In deplasare „diavolii rosii” s-au impus cu scorul de 3-0, netrebuind sa fie o problema in a se impune si pe teren propriu. In vederea acestui pronostic, casa de pariuri Betfair iti ofera cota 40.0.


O promotie cu sanse foarte mari de castig >>>


Ce trebuie sa fac?

La promotie esti eligibil daca iti vei crea cont la Betfair pana la ora partidei (marti, 22:00) introducand codul ZFBNGU, dupa care vei plasa un pariu pre-live si singur pe bilet din piata Sportsbook pe victoria lui Manchester United in partida de pe teren propriu cu Young Boys. Cel mult 5 lei se calculeaza in vederea cotei marite, daca vei miza mai mult diferenta calculandu-se la cota de pe site.


Despre recompensa

Manchester United are cota 40 la victorie contra Young Boys, daca va castiga urmand a obtine 200 lei. Astfel, miza se va rambursa cash instant, pe cand restul de 195 lei il vei primi sub forma de freebet in cel mult 24 ore de la incheierea partidei. Freebetul trebuie pariat in termen de 30 zile de pe piata Sportsbook pe o cota minima de 1.2, in cazul unui bilet multiplu cel putin o selectie trebuind sa aiba cota minima 1.2.


Rezumat

  • Creeaza-ti cont la Betfair pana marti, ora 22:00, introducand codul ZFBNGU
  • Plaseaza un pariu pre-live si singur pe bilet de pe piata Sportsbook conform caruia Manchester United o va invinge pe Young Boys
  • Cel mult 5 lei se calculeaza in vederea cotei marite
  • Daca Manchester United castiga miza se va rambursa cash, in vreme ce restul pana la maxim 200 lei il vei primi ca freebet in termen de 24 ore
  • Freebetul trebuie plasat in termen de 30 zile pe o cota minima de 1.2 de pe piata Sportsbook


O promotie cu sanse foarte mari de castig >>>