Manchester United are cota 10 la victorie cu Stoke

Manchester United are onoarea de a incheia etapa cu numarul 23 din cel mai spectaculos campionat al Europei, Premier League, primind vizita celor de la Stoke, antepenultimii clasati inaintea acestei runde. Meciul va avea loc luni, incepand cu ora 22:00, casa de pariuri Fortuna prezentand o promotie exceptionala, care iti permite sa castigi de 10 ori miza plasata in cazul in care formatia antrenata de Jose Mourinho va triumfa.

Programul etapei a 23-a din Premier League şi cotele oferite de Sportingbet


Ce trebuie facut?

Promotia este destinata celor ce nu au cont la Fortuna, dar isi vor crea pana la ora meciului. Dupa inregistrare efectueaza un depozit, pentru a putea paria, dupa care plaseaza un pariu pre-live si singur pe bilet pe victoria lui Manchester United in meciul de pe teren propriu cu Stoke. Miza maxima care se inmulteste cu aceasta cota marita este 50 lei. Asta nu inseamna ca nu poti miza mai mult, miza extra inmultindu-se insa cu acea cota reala de pe site, nu cu cea marita.

Avancronica meciului Manchester United - Stoke City


Despre  recompense

Manchester United are cota 10 la victorie cu Stoke, daca ne luam dupa pozitiile din clasament aceasta pornind favorita clara, astfel ca un castig de 500 RON pare sigur. In ultimele 3 intalniri directe s-au inregistrat insa rezultate de egalitate. In cazul in care nici acum Manchester United nu va triumfa, Fortuna iti va oferi bonusul de inregistrare, care consta intr-o rambursare a primului pariu pierdut, de pana la 300 lei. Prin urmare, pentru a te asigura ca vei profita la maxim de oferta, iti sugeram sa plasezi 300 lei pe victoria celor de la Manchester United.


Daca vei miza 300 lei, iar pariul va fi castigator, vei primi cash castigul aferent cotei reale de pe site, care in acest moment este 1.2, restul castigului primindu-l sub forma de bonus. Cu alte cuvinte, castigul cash va fi  de 360 lei, iar bonusul, care se va acorda in maxim 72 ore de la incheierea meciului, de 140 lei. In cazul in care Manchester United nu va invinge ti se vor rambursa cei 300 lei. Cat despre bonus, acesta trebuie rulat de 5 ori pe cote minime de 1.5, fie ca Manchester United va castiga, fie ca nu o va face. Daca va triumfa, pariul fiind castigator, bonusul trebuie rulat in maxim 7 zile, iar daca nu va obtine victoria trebuie rulat in maxim 30 zile.


Rezumat

·         Daca nu ai cont la Fortuna creeaza-ti unul aici

·         Plaseaza un pariu pre-live pe victoria lui Manchester United de pe teren propriu cu Stoke

·         Miza maxima care se inmulteste cu aceasta cota marita este de 50 lei

·         Daca Manchester United va triumfa, vei primi cash castigul aferent cotei reale, restul pana la maxim 500 lei primindu-l sub forma de bonus

·         Daca Manchester United nu va invinge vei primi bonusul de bun-venit

·         In ambele cazuri, bonusul trebuie rulat de 5 ori pe o cota minima de 1.5.


Nu rata o asemenea ocazie >>>