Magia Craciunului vine cu premii totale de 40 000 RON

Faptul ca tot mai multe case de pariuri, ofera, sub o forma sau alta, promotii de Craciun este, fara indoiala, un lucru bun. In general, casele online prezinta zilnic cate o promotie in cadrul Calendarului de Craciun, aceasta casa de pariuri venind insa cu o alta abordare. Promotia este una tip turneu, fondul de premii  ajungand la 40 000 RON, vestea cea mai buna fiind ca doar utilizatorii romani, fie ei vechi sau noi, pot participa la promotie. 


Toata lumea porneste cu sanse egale


Magia Craciunului vine cu premii totale de 40 000 RON, turneul vizand jocurile slot (mecanice), incepand pe 18 decembrie, urmand a se incheia pe 18 ianuarie 2018. Clasamentul se updateaza zilnic, astfel incat iti poti vedea punctajul, dar si numarul de puncte pe care il mai ai pana ii vei ajunge pe cei de pe primele pozitii sau cate puncte avans ai fata de urmatorii clasati. La promotie nu sunt eligibile toate jocurile slot, ci doar cele cu tematica de iarna, selectate de casa de pariuri. Este vorba de Xmas Joker, Merry Xmas, Happy Holidays, Deck the Halls, Jingle Bells, Santa Paws, Santa’s Wild Ride, Secret Santa si Gingerbread lane. Indiferent cat de mult vei miza sau vei castiga, in clasament se va acorda 1 punct pentru fiecare runda jucata la aceste jocuri slot. Conditia este aceea ca runda sa aiba miza minima de 1 RON, dar si ca pe intreaga durata a promotiei (pana pe 18 ianuarie) sa efectuezi un depozit de cel putin 100 RON. Faptul ca se acorda doar un punct intr-o runda, indiferent de miza, cu siguranta va atrage multi utilizatori, astfel oferindu-se sanse si celor ce dispun de o banca modesta sa spere la premii. Jocurile participante la promotie pot fi accesate atat de pe desktop, cat si de pe telefonul mobil sau tableta.


Primul clasat se va alege cu un premiu de peste 1 000 euro


Magia Craciunului vine cu premii totale de 40 000 RON, clasamentul final urmand a fi disponibil pe 19 ianuarie 2018, pentru ca premiile sa fie creditate in cont pe 20 ianuarie sub forma de bonus. Primul clasat va primi 5 000 lei, al doilea 3 000 lei, iar al treilea 2 300 lei. Nici premiile pentru urmatorii doi clasati nu sunt de neglijat. Astfel, al patrulea clasat va primi 2 000 lei, iar al cincilea 1 800 lei. Urmatorului clasat i se va credita suma de 1 500 lei, celui de-al saptelea 1 350 lei, cel de pe locul 8 se va alege cu 1 300 lei, ocupantul locului 9 va primi 1 200 lei, iar cel ce va incheia top 10 se va multumi cu 1 075 lei. Cel pozitionat pe 11 va primi 975 lei, pentru fiecare loc ce urmeaza in clasament scazandu-se 25 lei din premiu.


Bonusul trebuie rulat de 5 ori in termen de 60 zile. Trebuie mentionat ca doar jocurile slot contribuie in proportie de 100% la rulaj. Lozurile razuibile si jocurile Arcade contribuie in proportie de 20%, pentru ca Ruleta, incluzand-o aici pe cea live, jocurile de carti, inclusiv blackjackul, dar si jocurile  Video Poker sa contribuie in proportie de 10%.


Urca acum in clasamentul cu premii totale de 40 000 RON