Logheaza-te si castiga 30 rotiri gratuite de Mica Unire

Cu ocazia Micii Uniri, casa online Admiral iti ofera posibilitatea de a castiga pana la 30 rotiri gratuite. Pentru asta nu este nevoie sa efectuezi o depunere sau vreun pariu, ci doar sa te loghezi. Cele 30 rotiri nu sunt insa garantate, putand, de asemenea, sa nu castigi niciuna.


Logheaza-te si descopera cate rotiri gratuite ai castigat >>>


5c498f98c64e7_1548324760.jpg


Ce trebuie sa fac?

La promotie sunt eligibili toti utilizatorii Admiral, fie ei noi sau vechi, insa care si-au validat adresa de mail. Pentru a avea o sansa la obtinerea rotirilor gratuite trebuie doar sa te loghezi la Admiral pentru prima data atat in 24 ianuarie, cat si in 25 ianuarie. Odata logat, vei vedea o imagine pop-up cu Lozul Unirea Mica, loz pe care trebuie sa-l razuiesti pentru a afla daca ai castigat. Sigur, poti refuza lozul daca nu doresti sa participi la promotie. Imaginile castigatoare, care iti aduc rotiri gratuite, sunt: 5 free spins, 10 free spins si 15 free spins. Imaginile necastigatoare sunt: steagul Romaniei si doua imagini cu portul traditional romanesc. In fiecare zi ai trei incercari de a descoperi imaginile castigatoare. Daca vei descoperi o imagine castigatoare din prima sau a doua incercare, lozul razuibil nu iti va mai aparea in acea zi.


Despre recompense

Logheaza-te si castiga 30 rotiri gratuite de Mica Unire, daca vei descoperi imaginile cu free spins rotirile fiindu-ti creditate in cel mult 48 ore. Rotirile gratuite vor fi disponibile doar la unul din urmatoarele sloturi: Book of Ra deluxe, Lucky Lady’s Charm deluxe sau Dolphin’s Pearl deluxe. Acestea vor aparea in cadrul jocului intr-o fereastra pop-up. Daca nu vrei sa beneficiezi de aceste rotiri apasa butonul „Anuleaza free spins”. Ele sunt valabile timp de 72 ore de la acceptare.


Castigurile generate din rotiri gratuite trebuie rulate de 30 ori in termen de 7 zile de la ultima rotire. La pariuri sportive cotele cumulate pe bilet ar trebui sa fie minim 2.00. Pentru a conta la rulaj, un bilet trebuie sa contina minim 3 selectii, cele simple sau cu doua selectii neluandu-se in calcul. Poti rula bonusul ori la pariuri sportive, ori la jocuri de cazino, cu exceptia Cazinoului Live. Conversia bonusului se va face treptat, de fiecare data convertindu-se in bani reali 50 lei.


Rezumat

  • Daca nu ai cont la Admiral creeaza-ti unul acum
  • La prima logare in 24, respectiv 25 ianuarie, iti va aparea un loz, pe care poti sa-l razuiesti
  • In cele doua zile poti castiga un total de cel mult 30 rotiri gratuite
  • Castigurile din rotiri trebuie rulate in termen de 7 zile
  • La pariuri sportive trebuie sa alcatuiesti un bilet cu minim 3 selectii si cu o cota minima totala de 2.00, pentru a fi luat in calcul la rulaj
  • De asemenea, poti rula bonusul la jocuri de cazino, insa nu la Live Casino


Logheaza-te si descopera cate rotiri gratuite ai castigat >>>