Logheaza-te si castiga 10 rotiri gratuite doar astazi

Am pasit in a doua treime a Calendarului de Craciun, casa online Admiral incepand-o cu o super-promotie. Daca ai participat pana acum la cateva promotii de Craciun, dar nu esti foarte multumit de profitul generat, nu iti pierde speranta. In primul rand, fiindca mai sunt mai mult de doua saptamani pana sa se incheie Calendarul, iar in al doilea rand deoarece toti cei care se vor loga zilnic la Admiral in intervalul 1-24 decembrie vor participa la o tragere la sorti in urma careia pot castiga unul dintre cele 3 iPhone 8.


Inregistreaza-te acum pentru a nu mai pierde astfel de promotii tentante >>>


Ce trebuie sa fac?

Pur si simplu logheaza-te si castiga 10 rotiri gratuite doar astazi, rotiri pe care le vei gasi la jocul slot Sizzling Hot Deluxe. Promotia este valabila pentru clientii care si-au creat cont la Admiral pana pe 8 decembrie, ora 23:59. Rotirile gratuite pot fi folosite doar azi, 9 decembrie, pana la ora 23:59.


Despre recompensa

Castigurile din rotirile gratuite trebuie rulate de 30 ori pe jocuri de cazino si/sau pariuri sportive cu o cota minima de 2.00, fie ca vorbim de pariuri simple sau de bilete multiple. Jocurile din Live Cazino nu contribuie la rulaj. Cerintele de rulare trebuie indeplinite in termen de 7 zile. Asta in cazul in care nu ai deja un bonus activ, daca te confrunti cu aceasta situatie bonusul trebuind rulat in termen de 30 zile.


Rezumat

  • Logheaza-te in contul tau Admiral astazi, 9 decembrie
  • Deschide jocul Sizzling Hot Deluxe si vei observa ca vei gasi 10 rotiri gratuite
  • Pana astazi, ora 23:59, trebuie consumate rotirile gratuite
  • Bonusul din rotirile gratuite trebuie rulate de 30 ori in termen de 7 zile la jocuri de cazino sau pariuri sportive
  • In cazul pariurilor sportive cota minima trebuie sa fie 2.00


Inregistreaza-te acum pentru a nu mai pierde astfel de promotii tentante >>>