Logheaza-te azi si castiga 20 rotiri gratuite fara rulaj

Fie ca esti iubitor sau nu al jocurilor slot, promotia casei online Betano nu te va lasa indiferent si asta deoarece nu trebuie sa indeplinesti nicio cerinta dificila pentru a castiga. Grabeste-te insa, promotia este valabila doar astazi, 28 ianuarie.


Deschide astazi slotul si castiga >>>Ce trebuie sa fac?

La promotie este eligibil orice utilizator Betano, fie el vechi sau nou, care a efectuat sau nu cel putin o depunere. Pentru a obtine rotirile trebuie intai sa te loghezi, dupa care sa accesezi slotul Fairytale Legends: Red Riding Hood, din sectiunea Vegas. Pentru a nu mai pierde timpul cautand slotul, poti scrie primele litere ale jocului in casuta Search din sectiunea Vegas, iar slotul iti va aparea indata. Atentie, promotia este valabila doar astazi, 28 ianuarie, pana la ora 23:59. Odata accesat jocul, iti va aparea roata Lucky Spin, care va incepe sa se invarta automat. In urma invartirii rotii poti castiga de la 3 pana la 20 rotiri gratuite.


Despre recompensa

Logheaza-te azi si castiga 20 rotiri gratuite fara rulaj la slotul amintit mai sus, suma castigata fiindu-ti creditata automat in cont. Daca in urma rotirilor initiale nu vei obtine niciun castig, ti se va mai acorda acelasi numar de rotiri. Cel putin asa se intampla in cazul in care avem 3 rotiri. Fiecare rotire gratuita valoreaza 1 RON.


Rezumat

  • Daca nu ai cont la Betano creeaza-ti unul aici
  • Acceseaza slotul Fairytale Legends: Red Riding Hood
  • Vei primi intre 3 si 20 rotiri gratuite
  • Promotia este valabila doar astazi, 28 ianuarie
  • Fiecare rotire gratuita are valoarea de 1 RON
  • Castigurile sunt cash, fara conditii de rulaj


Deschide astazi slotul si castiga >>>