Logheaza-te astazi si obtine 10 rotiri gratuite, castigurile neavand conditii de rulaj

Calendarul de Craciun se apropie de final la casa de pariuri Betano, unul de pe urma caruia speram sa fi generat profit consistent, cel putin pentru cumpararea cadourilor de Craciun. Penultima zi a acestui Calendar vine cu o promotie ce nu poate fi refuzata, indiferent ca esti sau nu iubitor al jocurilor slot. Asta deoarece vei primi 10 rotiri gratuite fara sa rulezi nicio suma sau sa efectuezi vreun depozit. Iar asta nu e tot, castigurile din urma rotirilor gratuite fiind cash, fara conditii de rulaj. 

Ce trebuie sa fac?

Pentru a obtine rotirile nu trebuie decat sa te loghezi la Betano astazi, 23 decembrie. Cauta apoi in sectiunea „Vegas” jocul slot „The Nutcracker”. Avand in vedere ca la Betano beneficiezi de peste 400 sloturi in sectiunea „Vegas”, poate ar fi mai bine sa scrii primele litere ale slotului in sectiunea de cautare, una simbolizata printr-o lupa, aflata in partea dreapta a paginii „Vegas” . Apoi sloturile ce au alaturate acele litere iti vor aparea sub forma de lista. 

Despre recompensa

Astazi te asteapta 10 rotiri gratuite daca te loghezi si accesezi slotul „The Nutcracker”. Miza unei rotiri este 0.8 RON. Rotirile sunt disponibile pana in noaptea de 24 decembrie, ora 02:59. Castigurile in urma rotirilor gratuite sunt cash, fara conditii de rulaj.  

Rezumat

  • Daca nu ai cont la Betano creeaza-ti unul aici
  • Logheaza-te astazi, 23 decembrie, in cont si acceseaza slotul „The Nutcracker”
  • Te vor astepta in cont 10 rotiri gratuite
  • Fiecare rotire va avea valoarea de 0.8 RON
  • Castigurile obtinute in urma rotirior gratuite sunt cash, fara conditii de rulaj

Logheaza-te si bucura-te de rotirile gratuite