Liverpool are cota 7 la victorie, iar West Ham 56. Te tenteaza?

Liverpool are nu mai putin de 16 puncte avans fata de ocupanta pozitiei secunde, putand profita de cota 7.00 oferita pentru victoria acesteia. Alternativ, poti opta pentru cota 56.0 oferita celor de la West Ham daca esti de parere ca trupa antrenata de Jurgen Klopp va aborda meciul prea relaxata. Casa de pariuri la care vei gasi aceste cote marite este 888sport. Meciul era programat sa se dispute initial pe 21 decembrie, cand Liverpool se afla insa la Campionatul Mondial al Cluburilor.

Ce trebuie sa fac?

Esti eligibil la promotie daca iti vei crea cont la 888sport pana la ora partidei (29 ianuarie, 21:45). Plaseaza apoi un pariu pre-live si singur pe bilet pe victoria unei echipe in meciul dintre West Ham si Liverpool. Cel mult 25 lei se calculeaza in vederea cotei marite, daca vei miza mai mult restul calculandu-se la cota de pe site. Odata plasata selectia, pe bilet vei observa o casuta, ce trebuie bifata daca vrei sa beneficiezi de cota marita. Chiar daca se va intampla asta vei fi in continuare eligibil la bonusul de bun-venit de la 888sport, care poate atinge suma de 1 000 lei. 

Despre recompensa

Aceste cote marite la victorie in West Ham vs Liverpool iti pot aduce 175 lei sau 1 400 lei. Astfel, vei primi cash instant castigul conform cotei marite, in vreme ce restul ti se va credita ca bonus in cel mult 72 ore. Bonusul trebuie pariat de 10 ori in termen de 60 zile pe cote minime totale de 2.00.

Rezumat

  • Creeaza-ti cont la 888sport pana pe 29 ianuarie, ora 21:45
  • Plaseaza pre-live si singur pe bilet un prim pariu pe victoria unei echipe in duelul dintre West Ham si Liverpool
  • Cel mult 25 lei vor conta in vederea cotei marite
  • Daca pariul tau este „verde” vei primi un bonus de 175 lei sau 1 400 lei
  • De 10 ori trebuie rulat bonusul in termen de 30 zile pe cote minime totale de 2.00

Vei paria ca se va intampla totul conform calculelor hartiei sau pe o surpriza?