Liverpool are cota 25 la calificarea in finala Champions League

Dupa victoria lui Liverpool cu 5-2 din urma cu o saptamana, este greu de crezut ca AS Roma va repeta performanta din returul sferturilor de finala cu Barcelona, cand a invins cu 3-0 pentru a se califica in semifinalele Champions League. Asadar, nu ar trebui sa eziti prea mult asupra promotiei casei de pariuri Betfair, care ofera o cota mult marita pentru ca Liverpool sa se califice in finala de la Kiev, acolo unde o va astepta Real Madrid.Ce trebuie sa fac?


Este vorba de cota 25.0, la promotie fiind eligibili doar utilizatorii care se vor inregistra pana miercuri, la 21:45, utilizand codul ZFBNCV. Dupa inregistrare efectueaza o depunere pentru a putea plasa un prim pariu pre-live din piata Sportsbook pe faptul ca Liverpool se va califica in finala Champions League. Cel mult 5 RON se iau in calcul in vederea cotei marite. Poti miza mai mult, diferenta calculandu-se insa la cota de pe site, care in acest moment este 1.07.


Despre recompensa


Liverpool are cota 25 la calificarea in finala Champions League, in cazul in care “cormoranii” vor juca ultimul act cu Real Madrid urmand sa primesti cash instant castigul conform cotei normale (5.35 lei), pentru ca restul de 119.65 lei sa ti se crediteze sub forma de freebet in cel mult 24 ore de la incheierea partidei. Freebetul trebuie pariat in termen de 30 zile pe o cota minima de 1.2, in cazul unui bilet multiplu fiecare selectie trebuind sa aiba cota minima 1.2. La fel ca pariul pe calificarea lui Liverpool, cel folosind freebetul trebuie plasat si el din piata Sportsbook.


Rezumat


·         Creeaza-ti cont la Betfair pana miercuri, ora 21:45, utilizand codul ZFBNCV

·         Plaseaza un pariu pre-live si singur pe bilet de pe piata Sportsbook pe calificarea celor de la Liverpool in finala Champions League

·         Cel mult 5 RON se iau in calcul in vederea cotei marite

·         Daca Liverpool o va elimina pe AS Roma vei primi cash instant 5.35 lei, pentru ca restul de 119.65 lei sa ti se crediteze ca freebet in cel mult 24 ore

·         Freebetul trebuie pariat din piata Sportsbook in termen de 30 zile pe o cota minima de 1.2


Liverpool este o echipa ofensiva