Lipsit de inspiratie la pariuri? Foloseste Bet Mentor

Vrei sa plasezi pariuri pentru a putea obtine castiguri online, insa oferta este una destul de saraca? Sau poate esti indecis in alegerea unui pont? In urma cu doar cateva zile, Betano a venit cu o noua premiera pentru casele online licentiate in Romania. Este vorba despre unealta Bet Mentor, cu ajutorul careia poti plasa pariuri in functie de cota finala pe care o doresti.


Uita de grija efectuarii statisticilor cu Bet Mentor >>>

Multe case online, inclusiv Betano, prezinta in partea din stanga cele mai pariate pronosticuri de catre utilizatori sau, pur si simplu, pariuri la intamplare, pe care le poti adauga pe biletul tau de pariere printr-un simplu click. Unealta Bet Mentor este mult mai complexa, aceasta oferind pronosticurile pe baza statisticilor, putand fi gasita sub biletul tau de pariuri.

Mecanismul este foarte simplu: plaseaza miza pe care o doresti pe biletul tau si potentialul castig. Cota minima totala a unui bilet generat de Bet Mentor  este 2.00, cea maxima fiind 1 000.

Dupa plasarea mizei si a castigului dorit, selecteaza butonul de mai jos, cel pe fond albastru, denumit “Arata-mi sugestii”. Vei observa ca ti se va deschide o fereastra in care vei primi ponturi pe baza statisticilor. Numarul de ponturi variaza in functie de castigul potential ales.

Adauga pe bilet pariurile dorite cu un singur click

Bet Mentor te ajuta sa alcatuiesti bilete la pariuri sportive cu ajutorul statisticilor, acestea fiind destul de elaborate. Spre exemplu, statisticile se pot referi la partide consecutive castigate de o echipa pe teren propriu/in deplasare in acea competitie, numarul de goluri din precedentele partide de acasa/din deplasare, rezultatul primei reprize in ultimele meciuri etc. .

De specificat ca Bet Mentor prezinta doar ponturi din fotbal, cel putin deocamdata. Dupa studierea tuturor ponturilor, ai posibilitatea de a le adauga pe toate pe biletul de pariere, selectand butonul “Adauga totul la biletul de pariere”. Alternativ, poti alege ponturile pe care le vrei pe biletul tau, in dreptul fiecaruia existand optiunea “Adauga la biletul de pariere”.


Uita de grija efectuarii statisticilor cu Bet Mentor >>>