Legia Varsovia intalneste Zrinjski in preliminariile Champions League

Anul acesta nu a inceput foarte bine pentru polonezii de la Legia Varsovia. Cei care au urmarit evenimentele din campionatul de fotbal din Polonia probabil stiu ca echipa din capitala a fost decimata in meciul din Supercupa de catre Lech Poznan, iar sperantele fanilor inainte de partida cu bosniacii de la Zrinjski s-au redus considerabil.

 

Chiar si asa, Legia ramane favorita, insa nu putini sunt cei care afirma ca adversarii din Bosnia ar putea sa le puna mari probleme. Polonezii au jucat anul trecut in Europa League, iar acum ar putea sa faca pasul catrea cea mai importanta competitie inter-cluburi din Europa. Ultima oara cand au jucat aici a fost in 2014, atunci cand invingeau Celtic cu 6-1 la general, insa erau eliminati din cauza faptului ca s-au folosit de un jucator suspendat.

 

De cealalta parte, Zrinjski a devenit campioana Bosniei anul trecut. In mod normal, o echipa precum Legia nu ar trebui sa-si faca probleme, insa contextul este unul diferit de aceasta data. In primul rand, Zrinjski se afla la cea de-a patra participare in preliminariile Champions League in ultimii zece ani si a devenit mult mai buna pe parcurs.

 

In al doilea rand, bosniacii nu au mai pierdut un meci din luna noiembrie a anului trecut, asa ca sunt o echipa obisnuita sa obtina rezultate foarte bune. Asta va avea un efect important asupra moralului lor si asupra determinarii din timpul meciului. Iar in ultimul rand, meciul din tur s-a terminat doar cu scorul de 1-1, asa ca Zrinjski ar avea, teoretic, sanse foarte mari daca ar aplica aceeasi reteta.

 

Pariere

 

Toata lumea o da pe Legia drept favorita, insa trebuie sa ne uitam si peste cote si sa vedem daca avem alte oportunitati. In cazul de fata, sunt de parere ca acea cota de 2.70 pe care o are sansa dubla Zrinjski sau remiza la Unibet este una excelenta, care justifica orice risc.