Legalbet are acum un design nou, mult mai performant, optimizat si pe mobil

5c8761e6eebfb_1552376294.png


Hei, prieteni pariori din Romania, stiti ca incercam intotdeauna sa va oferim cea mai buna experienta pe site-ul nostru, sa aducem in prim-plan cele mai utile informatii si sa ne adaptam la cele mai noi tehnologii – pe scurt, sa tinem pasul cu vremurile. De aceea, am decis sa schimbam designul site-ului cu unul mult mai atractiv si mai presus de orice, adaptat pentru toate dispozitivele mobile, astfel incat sa iti facilitam navigarea pe site. 


Totodata, structura site-ului ramane la fel de incitanta: vom continua sa va oferim cele mai oneste ratinguri ale caselor de pariuri online din Romania, ponturi si pronosticuri pentru cele mai importante evenimente sportive, un centru de pariere cu informatii mereu actuale si utile si multe alte informatii care va vor ajuta sa deveniti sau sa ramaneti pariori responsabili si disciplinati – toate acestea intr-un design mult mai luminos, performant si atragator!

Va dorim o experienta placuta pe Legalbet si va rugam sa va spuneti parerea, in comentarii, despre noile facilitati ale site-ului nostru. 

Multumim pentru ca sunteti alaturi de noi.