La Winmasters poti trimite documentele de verificare foarte usor

De luna trecuta a devenit obligatoriu sa trimitem documentele de verificare in maxim 30 zile de la inregistrarea la casa de pariuri respectiva.
 

La majoritatea caselor online licentiate in Romania trebuie sa ne alocam ceva timp pentru a cauta pe site adresa la care trebuie sa trimitem documentele de verificare, dar si ce date trebuie sa contina respectivele documente. Insa la Winmasters (click aici pentru recenzie) poti gasi foarte usor aceasta rubrica, in care este specificat cu exactitate totul.
 
Dupa ce intram pe site-ul Winmasters, imediat dupa ce se termina oferta de pariuri de pe pagina principala, ni se pun la dispozitie cateva date despre site, marcate prin mai multe taburi. Dupa cele 6 taburi gasim metodele de plata acceptate, partenerii casei de pariuri, insa si doua nume de site-uri care va pot fi de ajutor in cazul in care simtiti ca deveniti dependent de pariuri. Mai jos veti gasi alte 4 taburi, ultimul fiind ‘’Incarca documentele de verificare’’. Daca doriti sa va verificati identitatea, selectati acest tab.

La Winmasters poti trimite documentele de verificare foarte usor, procesul de trimitere durand doar cateva secunde. Asta, bineinteles, daca ai copiile tuturor documentelor necesare in calculator. Asta fiindca nu este nevoie sa intri pe adresa personala de e-mail pentru a le trimite, ci o poti face direct din acea fereastra. Daca iti e teama ca, odata trimise, documentele nu vor fi in siguranta si ca o terta parte va avea acces la ele, poti sta linistit, deoarece conexiunea este securizata, singurul care iti va vedea documentele fiind cel care le verifica. Suntem siguri de asta deoarece in bara de adrese observam un lacat verde aflat inaintea adresei propriu-zise a casei de pariuri.

In primul rand trebuie sa spunem ca documentele sunt acceptate in aproape toate formatele. Aici includem .JPG, .PNG, .GIF sau .PDF, dimensiunea maxima a acestora fiind de 4 MB. In al doilea rand mentionam ca nu este necesar sa te loghezi pentru a trimite documentele de verificare, ci doar sa iti treci numele de utilizator in sectiunea destinata special pentru asta, aflata in josul paginii. Apoi incarci documentele cerute si apesi pe butonul ’’Trimite’’.
 
Pentru a iti verifica identitatea la Winmasters trebuie sa trimiti trei documente. Unul dintre ele trebuie sa ateste dovada identitatii, pentru asta trimitand o copie (sau fotografie) a cartii de identitate sau a pasaportului. Este un mare avantaj faptul ca putem trimite si o fotografie, nu neaparat o copie, deoarece nu multa lume poseda un scanner acasa. Prin al doilea document  trimis iti verifici dovada metodei de plata. Astfel, daca ai efectuat o depunere cu ajutorul cartii de credit sau de debit trebuie sa trimiti o copie (sau fotografie) cu fata acesteia, cu o vizibilitate clara asupra ultimelor 4 cifre din numarul cardului. Doar aceste 4 cifre trebuie sa fie vizibile, pe restul putand si fiind chiar recomandat sa le acoperi. Daca nu ai efectuat un depozit folosind cardul bancar, ci un portofel virtual, trebuie sa trimiti o captura de ecran (Print Screen) cu al tau cont al portofelului electronic, care sa dovedeasca faptul ca ai efectuat depuneri la Winmasters. In final, cei de la Winmasters trebuie sa iti verifice si adresa. Nu cea de mail, ci cea fizica. In acest sens, trebuie sa trimiti o copie (sau fotografie) pentru o factura recenta de utilitati sau extras de cont din ultimele 3 luni, cu vizibilitate asupra numelui complet si a adresei de resedinta.
 
La Winmasters poti trimite documentele de verificare foarte usor, procedura fiind necesara o singura data. Daca, totusi, va activati un nou card de credit, va fi necesara trimiterea unei copii cu fata noului card. Un lucru  foarte important este acela ca trebuie trimisa copia (sau fotografia) cu noul card inainte de data expirarii celui vechi. In caz contrar, cel mai probabil contul va va fi blocat.
 

Concluzii

 
  • La Winmasters poti trimite documentele de verificare foarte usor, accesand un link care se gaseste in partea de jos a site-ului, nefiind, astfel, necesar sa trimiti un mail
  • Pentru o verificare completa trebuie sa trimiti documente privind dovada identitatii, a metodei de plata si a adresei de resedinta
  • Daca nu vei trimite documentele de verificare in 30 zile de la inregistrare, contul iti va fi blocat si sumele trimise la bugetul de stat, aceasta regula avand-o, de altfel, toate casele de pariuri
  • Nu trebuie sa trimiteti neaparat copii dupa documente, ci si fotografii ale acestora, filmate, spre exemplu, cu telefonul mobil
  • In cazul efectuarii unei depuneri cu un card de credit, trebuie sa trimiteti o copie (sau fotografie) cu noul card inainte de data expirarii celui vechi, altfel contul va va fi blocat, iar suma de bani din cont pierduta.