La Winmasters ai pariuri speciale de iarna

Ne aflam in ultimele zile ale anului, cu aceasta ocazie majoritatea caselor de pariuri oferind promotii sportive sau referitoare la jocurile de cazino.
 
Casa online Winmasters (click aici pentru recenzie) s-a gandit insa sa ne prezinte o altfel de oferta, nu doar promotii sportive. Scopul principal al acesteia este de a atrage si persoane care nu sunt atat de pasionate de pariuri sportive, poker sau jocuri de cazino si, pana la urma, de diversificare a ofertei. Toate cele 10 pariuri speciale de iarna prezente se refera la evenimentele meteo din prima zi a anului 2017. Mai exact, ni se cere sa pronosticam daca va ninge sau nu pe 1 ianuarie 2017 in 8 orase din tara, dar si daca vor fi deschise anumite partii de schi.


 
Din cate tinem noi minte, un asemenea tip de pariu personalizat pentru Romania nu a mai fost afisat de nicio alta casa online. Sigur, de-a lungul anilor au existat case care ne cereau sa pronosticam daca va ninge de Craciun sau de  Anul Nou in anumite orase din Europa si nu numai, insa cu siguranta, in comparatie cu acelea, pariurile personalizate pentru zonele din Romania vor atrage multi utillizatori romani.
 
Doar la Winmasters ai pariuri speciale de iarna, pana maine, 26 decembrie, la ora 14:00, putand opina daca va ninge sau nu pe 1 ianuarie in Bucuresti (Baneasa), Ploiesti, Timisoara, Cluj-Napoca, Iasi, Brasov, Craiova sau Constanta. De asemenea, putem paria si daca in prima zi a anului toate cele 9 partii din Poiana Brasov vor fi deschise sau daca minim doua partii vor fi deschise in Voineasa (Transalpina 1-7). Cota pentru a nu ninge in cele 8 zone specificate mai sus variaza intre 1.08 si 1.16, iar pentru a ninge intre 4.3 si 6.4. Cota ca toate cele 9 partii din Poiana Brasov sa fie deschise este 2.3, iar cea conform careia minim doua partii vor fi functionale este 1.15, pentru a se intampla opusul fiind 4.4.
 
S-ar putea insa sa fie o greseala la ultimul pariu, iar cota care spune ca nu vor fi deschise partiile de 1 ianuarie sa fie 1.15, iar ca minim doua sa functioneze 4.4.

Sigur, nu stim ce se va intampla inn prima zi a anului sau care este traditia, insa la ora actuala, conform site-ului romaniaturistica, toate cele 7 partii Transalpina sunt inchise. Aceeasi sursa ne informeaza ca 3 din cele 9 partii din Poiana Brasov sunt impracticabile. Vorbim aici de Ruia, Subteleferic si Sub teleferic Icpat. O partie este considerata inchisa cand nu este operationala din cauza stratului scazut de zapada sau a conditiilor meteo nefavorabile. In ceea ce priveste pariurile referitoare la ninsoare, inchiderea lor se va face in conformitate cu meteoromania.

Prognoza pentru cele 8 zone din Romania, conform accuweather, probabil cel mai cunoscut site de prognoza meteo din lume, ne spune ca nu vom avea nici urma de zapada pe 1 ianuarie si ca va fi insorit.