La vinatoare de ''vulpi'', Iran - Uzbekistan

Maine (n.r. luni) pe stadionul Azadi din Teheran gazdele ar putea celebra deja calificarea la CM din Rusia 2018 in cazul unei victorii.

Elevii lui Carlos Queiroz sunt lideri detasati in Grupa A cu 17puncte si neinvinsi dupa 7 jocuri disputate, 5 victorii si doua egaluri, si fara gol primit, golaveraj 6-0. Aparare foarte solida si un atac foarte bun, Sardar  Azmoun si Mehdi Taremi. fiind ''capetele'' de afis ale ofensivei.

"The White Wolves" antrenate de Samvel Babayan s-au pregatit pentru acest meci jucind un amical la Tashkent, 2-0 cu Thailanda. Motivatia este de asemenea foarte mare  in rindul oaspetilor, Temurkhodja Abduhalikov si Sardor Rashidovdar, marcatorii din amicalul cu Thailanda, sperind ca macar unul din ei sa ''desfaca'' poarta iranienilor.

Pentru oaspeti orice punct obtinut ar fi important, ei fiind in acest moment in lupta directa cu Coreea de Sud pentru clasarea pe  pozitia secunda, care asigura de asemenea calificarea directa, locul 3 insemnind baraj.

Cred ca un egal ar putea multumi ambele echipe, in conditiile in care Uzbekistan joaca acasa meciul decisiv cu Coreea de Sud in ultima etapa, iar gazdele vor avea home cu Siria, teoretic trei puncte facile.

Puza sau final
x
cota 1,75
100 lei

Betano