La Unibet iti poti personaliza pariurile pe meciurile de fotbal

Pentru a mentine treaz interesul pariorilor, dar si pentru a castiga noi clienti, casele online ar trebui sa introduca periodic o noua functie care sa ne faciliteze alegerile. De acum la casa de pariuri Unibet putem descoperi o functie ce permite sa plasezi pariuri din acelasi meci pe un singur bilet. Functia se numeste “Creare Pariu” si este valabila pentru toate meciurile de fotbal din competitii importante.

Maximizeaza-ti sansele de castig cu aceasta functie >>>

Cum beneficiez de functie?

Sectiunea “Creare pariu” este prezentata separat in oferta fiecarei partide de fotbal importante. In aceasta sectiune vei gasi aproximativ 30 pariuri. Dintre acestea, tu poti alege maxim 12 selectii pe care sa le poti plasa pe acelasi bilet. Spre exemplu, intr-o partida de Premier League poti plasa pe acelasi bilet selectii referitoare la: rezultatul final, scorul corect, numarul de goluri, daca ambele vor marca, dar si la marcatori, cornere, cartonase etc. .

In cazul in care un pariu de pe bilet este anulat (validat la cota 1.00), intregul bilet va fi validat la cota 1.00, indiferent de rezultatul celorlalte selectii. Pe bilet nu sunt permise si selectii din alte meciuri, momentan acestea nefiind disponibile pentru Cash Out. Deocamdata functia “Creare pariu” este valabila doar pentru meciurile pre-live, insa Unibet promite ca in scurt timp vom putea plasa si live selectii din acelasi meci pe un singur bilet.

Rezumat

  • Creeaza-ti cont la Unibet daca nu ai deja unul pentru a profita de aceasta facilitate
  • Sectiunea “Creare pariu” este disponibila doar pentru competitiile de fotbal
  • Cu ajutorul acesteia, poti plasa pana la 12 pariuri din acelasi meci pe un singur bilet
  • Pe bilet nu poate exista alt meci decat cel pentru care folosesti functia
  • Daca o selectie este validata la cota 1.00, intregul bilet va fi validat la cota 1.00
  • In curand functia “Creare pariu” va fi disponibila si pentru pariurile live

Maximizeaza-ti sansele de castig cu aceasta functie >>>