La Maxbet puteti citi stiri din sport

Casele de pariuri incep sa inteleaga faptul ca este important ca utilizatorul sa petreaca mult timp pe site-ul tau, chiar si atunci cand nu plaseaza pariuri.

Atunci cand clientul si-a atins scopul la pariuri sau, in cel mai nefericit caz, a pierdut mai mult decat a prevazut in acea zi, acesta nu va fi tinut pe site decat daca respectiva casa de pariuri online vine si cu altceva decat pariuri. Si aici nu ne referim neaparat la o rubrica in care se gasesc statistici pentru diverse campionate, deoarece dupa ce utilizatorul a decis sa nu mai parieze, este putin probabil ca acesta sa vizioneze ceva ce tine, pana la urma, de pariuri.
 
Astfel, acesta mai poate fi tinut pe site doar in cazul in care gaseste ceva interesant, dar care sa nu aiba nimic in comun cu pariurile. Unul din aceste lucruri este prezentarea unor stiri din sport, acolo unde clientul se poate informa despre ultimele noutati de pe plan intern sau international. La Maxbet puteti citi stiri din sport, sectiune aflata separat fata de pariurile online. Aceasta idee a crearii unei astfel de rubrici a venit, probabil, ca urmare a experientei bogate a casei de pariuri Maxbet in mediul offline. Acolo puteau fi vazute diverse obiceiuri ale clientilor acelei agentii de cartier, altele decat cele ce tineau de pariuri, spre exemplu lecturarea ziarelor de sport.  Evident, fiind casa de pariuri sportive, aceasta prezinta doar stiri din sport. Ar fi culmea ca Maxbet sau oricare casa de pariuri sa vina cu stiri din politica sau din agricultura.
 

Maxbet bonus inregistrare

Rubrica poate fi gasita foarte usor, fiind chiar pe pagina principala, in ultima coloana. Selectand-o, observam cele mai recente stiri, care pot fi din fotbal, tenis, box, MMA sau Formula 1. Sub rubrica ‘’Stiri’’ avem 6 taburi, in primele 5 fiind gasite doar stiri din respectivul sport. Sigur, sa nu va inchipuiti ca rubrica este una foarte bogata, site-ul bazandu-se, totusi, pe pariuri online. Informatiile sunt insa cat de cat interesante.
 

In aceasta rubrica se gasesc doar stiri din sport?


Ultimul tab al acestei rubrici este denumit "sfaturi", aici gasind opinia redactorului Maxbet, inclusiv pontul, in ceea ce priveste cele mai importante meciuri din perioada urmatoare, nu neaparat din fotbal. Rolul acestor analize este cel de a va facilita alegerea in privinta acelui meci. Spre exemplu, in acest moment avem 3 analize efectuate de redactorul Maxbet, toate pentru partidele de fotbal din preliminariile Campionatului Mondial, partide ce au loc pe 11 noiembrie. Este vorba despre Brazilia vs Argentina, Anglia vs Scotia si Franta vs Suedia. Analizele sunt insa destul de "subtiri", cuprinzand foarte putine informatii de care aveti nevoie pentru a lua o decizie cu privire la pronosticul pe care il veti plasa la acel meci. Daca doriti sa plasati pariuri pe respectivul meci nu este nevoie sa il cautati in oferta Maxbet, ci pur si simplu selectati butonul "Citeste tot". In acel moment va vor aparea toate pariurile disponibile pentru acest meci. Daca, in schimb, nu sunteti inregistrat la Maxbet si doriti sa o faceti, selectati butonul negru ‘’Pariati acum’’, aflat sub fiecare astfel de analiza.
 

Concluzii

 
  • Dupa ce a efectuat pariuri online sau in timpul desfasurarii lor, utilizatorul poate fi tinut pe site vizionand lucruri care nu se refera la pariuri
  • La Maxbet puteti gasi o rubrica in care sunt adunate diverse informatii din sport, atat cel intern, cat mai ales cel international
  • Aici pot fi gasite informatii din Fotbal, Tenis, Formula 1, Box si MMA, insa si cateva ponturi pentru meciuri importante ce se vor desfasura in perioada urmatoare.