Kobe Bryant si fiica lui au decedat intr-un accident de elicopter

Nu credem ca exista cineva pasionat de sport, dar nu numai, care sa nu fi auzit de Kobe Bryant. Kobe a cucerit 5 titluri NBA, fiind unul dintre cei mai mari baschetbalisti din toate timpurile. In dimineata de 26 ianuarie acesta a luat elicopterul pentru a se deplasa la un meci de baschet. In afara de Kobe Bryant, in elicopter se mai aflau 8 persoane, inclusiv fiica lui, Gianna, in varsta de 13 ani. Elicopterul s-a prabusit in Calabasas, California. Impactul a fost atat de violent incat nu a existat niciun supravietuitor.

Ce s-a intamplat, de fapt?

O inregistrare audio a fost data publicitatii, inregistrare care a surprins momentele dinaintea impactului. Turnul de Control avertizase pilotul elicopterului ca zboara la o altitudine prea mica. Apoi comunicarea radio s-a intrerupt, elicopterul disparand de pe radar deasupra orasului Calabasas, din California. Din primele investigatii reiese ca o explozie a motorului ar fi fost cauza accidentului. Alte surse spun ca lipsa de vizibilitate ar fi cauzat prabusirea elicopterului.

Cine a fost Kobe Bryant?

In varsta de 41 ani, Kobe Bryant a decedat in accident de elicopter impreuna cu fiica sa, Gianna, dar si cu alte 7 persoane. Kobe s-a nascut pe 23 august 1978, incepandu-si cariera de baschetbalist profesionist in 1996. In cariera sa de 20 ani, Bryant a jucat doar la LA Lakers, echipa cu care a cucerit 5 titluri NBA. La varsta de 34 ani si 104 zile, Kobe a devenit cel mai tanar jucator in istoria NBA care a atins borna de 30 000 puncte in cariera. 

Titlul in memoria lui Kobe

Ultimul titlu al celor de la LA Lakers venea in 2010, cand Kobe se afla in echipa, an in care a fost declarat MVP. Acum LA Lakers ocupa primul loc in Conferinta de Vest. Ar fi un binemeritat omagiu adus lui Kobe Bryant ca LA Lakers sa castige titlul in acest sezon. In acest moment Lakers are cota 2.75 la castigarea Conferintei de Vest, cota oferita de casa de pariuri Betano. De asemenea, Lakers este cotata cu prima sansa si la castigarea titlului, oferindu-i-se cota 4.00.

Pariaza ca LA Lakers va cuceri titlul in memoria lui Kobe in acest sezon