Juventus are cota 60.0 la victorie impotriva unei formatii care se zbate pentru evitarea retrogradarii

Juventus va castiga in mod oficial cel de-al optulea titlu la rand in Serie A in acest weekend daca se va impune pe terenul celor de la SPAL, formatie aflata in partea inferioara a clasamentului. Ar trebui sa fie o misiune usoara pentru “Batrana Doamna”, in acest sens casa de pariuri Betfair oferind cota 60 pentru victoria lui Juventus cu SPAL.

Pariaza ca Juventus va lua punctele necesare castigarii campionatului >>>

Ce trebuie sa fac?

Nu poti obtine cota marita decat daca iti vei crea cont la Betfair pana la ora partidei (sambata, 16:00) introducand codul ZFBNJH. Plaseaza apoi un pariu pre-live si singur pe bilet din piata Sportsbook pe victoria celor de la Juventus in partida cu SPAL. In vederea cotei marite se au in considerare maxim  5 lei, daca vei miza mai mult diferenta calculandu-se la cota de pe site.

Despre recompensa

In cazul in care Juventus se va impune vei primi miza cash instant, in vreme ce restul pana la 300 lei ti se va credita sub forma de freebet in maxim 24 ore de la incheierea partidei. Pe o cota minima de 1.2 trebuie plasat freebetul in termen de 30 zile de pe piata Sportsbook, in cazul unui bilet multiplu cel putin o selectie trebuind sa aiba cota minima 1.2.

Rezumat

  • Creeaza-ti cont la Betfair pana sambata, ora 16:00, introducand codul ZFBNJH
  • Pariaza pre-live si singur pe bilet din piata Sportsbook pe victoria lui Juventus in fata lui SPAL
  • Cel mult 5 lei se calculeaza in vederea cotei marite
  • In caz ca Juventus se va impune miza ti se va rambursa cash instant, restul pana la cel mult 300 lei creditandu-ti-se sub forma de freebet in cel mult 24 ore
  • Freebetul trebuie pariat de pe piata Sportsbook pe o cota minima de 1.2

Pariaza ca Juventus va lua punctele necesare castigarii campionatului >>>